Şimdi Ara

İntel 3570K Grafik Sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda bulunan Intel 3570K işlemcinin grafik driverını aldığımda yüklememiştim. Bazı eski oyunları (GTA Vice City, Hitman 47) oynamak istediğimde grafik yetersiz, Direct3D yok gibi sorunlarla karşılaştım. Belki intelin grafikleri ile oyananabilir diye düşündüm, fakat Intel'in sitesinden indirdiğim driverlar 'Sistem özellikleri yetersiz.' ve 'Uyumsuz işletim sistemi' gibi hatalar aldım.

Direk oyunlarla ilgili ya da driver ile ilgili yardımları bekliyorum.

Teşekkürler.

• Nasıl yani gta vice city oynatmadımı büyük ihtimal yüklemeyi yanlış yaptınız
  • xmen64 kullanıcısına yanıt
    Steam üzerinden hocam, yüklemeyi yanlış yapacak bi durum olmadığı için ben de şaşırdım.

Yine nostalji yapayım dedim Hitman Codename 47 kurdum, onda da Direct3D için uygun donanım yok dedi.

Ekran kartım Gigabyte GTX770 2gb bu arada.
  • O driverı kurman gerek nedense intel hd graphics kurmakda zorlanan çok kişi var.

Driver solutionPack yükle otomatik kursun :)

Edit: Windows update tende kurabilirsun intel hd yi 2. kısımdaki isteğe bağlı updateler arasında yer alıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 9 Ekim 2014; 21:13:41 >
  • denizao kullanıcısına yanıt
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/77883 eski driverı kaldırıp bunu kurun kuruluysa bişey diyemiyeciğim
    Bugün güncelleme geldi bu kuruldu hocam.
  • denizao kullanıcısına yanıt
    aklıma bişey gelmiyor 10 tane vice city açılır o sistemle
    Eski oyunlar tümleşik ekran kartını kullanıyor olabilirler diye düşündüm ama, intel'in driver'ını da yükleyemedim. Benim de aklıma gelmiyor pek bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

aklıma bişey gelmiyor 10 tane vice city açılır o sistemle

Usta 10 bile az vallahi. Ben 4 sene önce 64 bit ekran kartıyla akıcı şekilde bile oynuyodum gta vice'yi. Kesinlikle driverda sorun var yani bence sıfırdan başla pc ye format at ama kendi CD'lerin den yükleme hepsini netten indir driverların hatta sana şu torpili geçeyim format attıktan sonra pc'ne 'DriverpackSolution' programını indir sana sistemini ve eksik olan driverlerı bulcak otomatik yükle de ve hemen arkana yaslanıp bir keyif çayı iç. Artık sonrasında da bt4 mü oynarsın farc cry 3 mü oynarsın senin kararın
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Bütün oyunlar var hocam zaten oynuyorum

Hitman sorununu steam kütüphaneden konfigürasyon ile hallettim. Aynı yöntem Vice City'de işleyecek mi denemek için tekrar indiriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizao

Bütün oyunlar var hocam zaten oynuyorum

Hitman sorununu steam kütüphaneden konfigürasyon ile hallettim. Aynı yöntem Vice City'de işleyecek mi denemek için tekrar indiriyorum :)

Ben sana kökten çözüm dedim ama sen bilirsin bu program çok işe yarar gene kalsın bir kenarda
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)

Vice City için onca şeyi yeniden yüklemek şimdilik kalsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizao

Eyvallah :)

Vice City için onca şeyi yeniden yüklemek şimdilik kalsın :)

Hayır ben vice city için demedim bütün PC genelini dedim eksiklerini bulup onları yükler ve günceller. Otomatikmen hızlandırır yani ama sen bilirsin tabi Rica Ederim
  • konu kirliligi olmaması açısından danışmak istiyorum.

intel in 3000-4000 serisi işlemcilerindeki dahili gpu (sanırım agırlıklı hd400) ile amd nin dahili gpu lu işlemcilerinden hangisini tercih etmeli. ( tdp, performans, fan gürültüsü vs) upgrade ve bütçe sebebiyle gta 5- pes 14-15 veya gtorismo 5 benzeri oyunlar düşene kadar dahili gpu ile devam etme durumu söz konusu.

not: q 6600- hd 5750- hdtv kartı-120 gb ssd- 650 watt power- atx htpc kasa kullanmaktayım. 0 ses ve düşük tüketim önceliklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.