Şimdi Ara

INTEL 660P NVMe SSD 1TB(1800-1800MB/s): 666 TL,512GB(1500-1000MB/s): 425 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL 660P NVMe SSD 1TB(1800-1800MB/s): 666 TL,512GB(1500-1000MB/s): 425 TL
    urun.n11.com
    Intel 660p 1tb 1800mb-1800mb/s Nvme M.2 Qlc Ssd (ssdpeknw010t8x1) - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/intel-660p-1tb-1800mb-1800mbs-nvme-m2-qlc-ssd-ssdpeknw010t8x1-P368670610

urun.n11.com
    Intel Ssd 660p 512gb 1500mb-1000mb/s Nvme M.2 Qlc Ssdpeknw512g8x1 - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/intel-ssd-660p-512gb-1500mb-1000mbs-nvme-m2-qlc-ssdpeknw512g8x1-P354305383

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Eylül 2019; 14:46:53 >

• Alsam mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Alsam mı?
    Dramless sata SSD yerine QLC de olsa NVMe m.2 slotu varsa alınır. Bütçe varsa SX8200 Pro gibi TLC SSD'lere de yönelebilirsiniz. Nedir bu QLC, SLC diyorsanız
    Rene.E Laboratory
    Differences Among SSD NAND Flash Memory: QLC/SLC/MLC/TLC - Rene.E Laboratory
    https://www.reneelab.com/difference-slc-mlc-tlc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Eylül 2019; 16:39:44 >

• 50 gb lık bir dosyayı kopyalarken işlemin yarısında QLC olanın hızı hdd den dahada yavaş hale geliyor ilgili videolar var izleyebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz kaynağa bi göz attım ancak SLC için yüksek Server yöneten şirketler için hitap ediyor yazıyor. Bizim gibi günlük oyuncu olan ev kullanıcıları için MLC yeterli değil mi

• cxcagri C kullanıcısına yanıt
    Neden öyle en azından bir SSD hızı olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 512lik 425,27 TL ye geliyor %4 sepet indirimi gelmiş

• cxcagri C kullanıcısına yanıt
    Bu olayı biri detaylı aydınlatabilir mı?

• Bunun hakkında çok olumsuz yorum var. Markadan dolayı bende alacaktım vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Bunun hakkında çok olumsuz yorum var. Markadan dolayı bende alacaktım vazgeçtim.
    intel hakkındamı çok olumsuz yorum var
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Evet işlemci tamamda ssd yapamamış diye.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Evet bu model ile ilgili kötü yorumlar mevcut. Özellikle büyük dosyalarla yapılan işlemlerde çok yavaşlandığından bahsedilmiş ama bu intel ile alakalı değil Qlc ile alakalaı bir durum.
  • quote:

Bunun hakkında çok olumsuz yorum var. Markadan dolayı bende alacaktım vazgeçtim.
    Olumsuz yorumlar almamış, kullanmamış olanların yorumları. Amerikalı biri bir video çekmiş bütün olumsuz yorumlar ondan kaynaklı Kullananların yorumlarını pek bulamadım ama bulduklarım fiyatına göre iyi olduğunu söylüyor. Kullanıcı yorumu pek yok. Aslında daha önce de bir kaç defa konu açılmış, alan almış ama yorum yapan çok az.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu hp x25 monitör işine dönmüş.

• forumdan okuduğum çabuk bozuluyor diyorlardı. ayrıca 1 ssd'nin 1TB olmasının bir anlamı yok, zaten veri yedeklemek için SSD kullanmak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Eylül 2019; 16:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Dramless sata SSD yerine QLC de olsa NVMe m.2 slotu varsa alınır. Bütçe varsa SX8200 Pro gibi TLC SSD'lere de yönelebilirsiniz. Nedir bu QLC, SLC diyorsanız
    https://www.reneelab.com/difference-slc-mlc-tlc.html

Alıntıları Göster
    Merhabalar. Paylaştığınız SSD SLC değil, yalnızda önbellek kısmını SLC olarak kullanıyor. Ürünün kendisi 3D TLC. Bunun yanında intel SSD'de aynı SLC önbellek uygulaması var.

• quote:

Haklısın bu hp x25 monitör işine dönmüş.
    Yani videoyu bende izledim. Sanki intel bu adamın parasını kesmiş gibi kötülüyor. Video da özellikle 100gb üstü aktarım yapılıyor. QLC Ssd de de karakteristik olarak 100gb üstü aktarımlarda veri transferi hızı aşırı yavaşlıyormuş. 100gb'ın altında sorun olmuyormuş. Adam bundan hiç bahsetmiyor habire kötülüyor. Araştırırken nereye baksam bu adamdan örnek verip kötülüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C45F7D4AF

Merhabalar. Paylaştığınız SSD SLC değil, yalnızda önbellek kısmını SLC olarak kullanıyor. Ürünün kendisi 3D TLC. Bunun yanında intel SSD'de aynı SLC önbellek uygulaması var.

Alıntıları Göster
    Tamamen katılıyorum çakma SLC sadece. Gerçek SLC bulmak çok zor normal bir fiyata. Aşırı derecede pahalılar.
  • Benimde ssd ye acil ihtiyacım var ancak şöyle bir sorun var QLC (intel660p) olan modellerin %75 inden fazlasının doldurulmaması gerekmekteymiş ancak fiyat olarak çok uygun şimdi birde 30 gb lık bir dosyayı kopyalamaya başladığımda ilk hızlı sonra transfer ortasında resmen hdd ninde altına düşüyor internette sağlıklı bir bilgi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxcagri -- 16 Eylül 2019; 6:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.