Şimdi Ara

İntel 8. Nesil Coffee Lake Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu sistemi topladım. Tek eksiğim ekran kartım kaldı. Şimdi bu sisteme uygun monitöre uygun ekran kartı olarak ne almalıyım. Bütçe Max 1070 Tİ karşılar. En ideali hangisidr yorumlarınızı bekliyorum.

sistem:

İşlemci: Intel Core I7 8700k

Anakart: MSİ z370 Gaming Pro Carbon AC

Ram: G.Skill TridentZ RGB 2x8GB Desktop Bellek 3200 Mhz (F4-3200C16D-16GTZR)

Sıvı Soğutma: NZXT KRAKEN X62 Çift Fanlı 280MM

Kasa: NZXT S340 Elite Oyuncu Mat Siyah

SSD: Samsung 250GB 960 Evo NVMe M.2

Güç Kaynağı: Corsair CS750M Semi Moduler

Monitör: Viewsonic VX2476-SMHD 23.8" 4ms IPS

Kulaklık: Logitech g633 Artemis Spectrum

Klavye: Logitech G910 Orion Spectrum RGB Mekanik

Mouse: Logitech g502 Pro Spectrum

Mouse Pad: Logitech G640 Cloth

Termal Macun: Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü

Sistemde atladığım gözden kaçırdığım bir durum var mı? Birde Termal macun olarak daha iyisi satılıyor mu Türkiye'de. Şunun yerine şunu yapsan daha iyi tarzı yorumlarınıza da açığım. Tabi bütçeyi kabartmamak adına :D

• öncelikle hayırlı olsun. Eğer yakın zamanda monitörü değiştirmeyi planlamıyorsan gtx1060ın üstüne ihtiyacın yok zaten. Eğer oyun amaçlı sistem topladıysan bütçen genişken niye öyle bir monitör aldın onu anlayamadım. klasik 1080p 60hz ekranlı monitör almışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 1080P yerine 1440P monitör alsaydınız.
  • İps takıntım var hocam bu sefer fiyat çok yükseliyor. İlerde sadece belki monitör + ekrank artı upgrade ile uzun yıllar kullanmak istiyorum pc yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp3rBerat

İps takıntım var hocam bu sefer fiyat çok yükseliyor. İlerde sadece belki monitör + ekrank artı upgrade ile uzun yıllar kullanmak istiyorum pc yi.

Hocam sistem çok iyi yanlis anlamayin ama mesela yan ekipmanlari. Atiyorum klavyeyi logitech g105 alin mesela kulaklığı vs yani oralardan bi 700-1000 tl daha kalir onla 2k monitor alin derim.klavyeyi vs daha sonra alirsiniz elbette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci GTX1080 Ti SLI a bile bana mısın demez ama monitör GTX1060 üstü alma diye yalvarıyor. Sistem tutarsız ve israf bileşenlerle dolu. Eğer şu sistem de en kötü 2K bir monitör ve cebiniz de 1080-1080 Ti alacak paranız olsa eyvallah ama 3200mhz RGB bellek, z370 pro carbon, nzxt kraken, corsair cs750m, G910 orion, G633 gibi israf ötesi bileşenleri alıp da kötü bir monitör ve yanına 1070 Ti almak akıl işi değil.

Hatta sırf işlemci, anakart ve soğutucu üçlüsü Türkiye'de ortalama 3700-3800 TL bandında satılıyor. Komple aldığın sistemi hesaplarsak 4K monitör üzerine 1080 Ti alabilecek bir bütçe oluşuyor yani 4K monitör, 1080Ti ve Ryzen bir sistem kurabileceğiniz bütçeye 8700K, 1080p monitör ve 1070 Ti almak hiç mantıklı değil mantığın dışında 1080Ti ile 4K oyun deneyimi nerede 1070Ti ile 1080p oyun deneyimi nerede. Eğer bileşenleri alalı çok olmadıysa bir an önce geri verin çünkü işlemci fiyatına işlemci soğutucu, ekran kartı fiyatına işlemci, monitör fiyatına anakart bunlar çok uçuk rakamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 10 Kasım 2017; 20:48:42 >

• Sen öyle yap ustam ben sana onu mu sordum allah askına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alper kardeşim güzel sistem güle güle kullanın. 1070 alınır bu sisteme gayet de güzel olur maddi sorunun yoksa 1070 ti de alabilirsin bence 1070 yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim 1070 veya 1070 ti da karare kıldım gibi bakalım sistem geldi bir ekran kartı kaldı. Onuda inşallah halledicem bitiricem :)

Asus 1070ti mi msi 1070ti mı önerirsiniz coil whine olasılığı hangisinde düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.