merhaba arkadaslar onboard bir ekran kartına sahibim oyun için degil sadece bir kaç programı çalıştırması için onboard tercih ettim normalde anakart özelliklerinde 224 mb paylasımlı vga yazıyor ama pc de 128 mb kadar görebiliyor yani pc su anda 128 mb ekran kartı var bunu yükseltmek istiyorum bios dan yapılıyor bildigim kadarıyla ama ben yapamadım bana yol göstecek bir arkadas varsa çok sevinirim (1 gb ram sahip pc )tşk
hiç kimse bu durum hakkında bir cevap yazmamıs :( bilgisi olan kimse yokmu yada onerisi olan
Kardeş Kusura Bakma Görmedim Cevaplardım Önceen Neyse. Bios' a Gir. Burdan Advantec Segmesine Burdanda Chıpset Configration Bölümüne Gir. Burada Onboard VGA Nın Altınta DWMT Diye Bişey Göreceksin. Bu Auto Olarak Seçilmiştir. Buradan 128Mb 64Mb Gibi Şeçenekler Göreceksin. İstediğin Değeri Seçtikten Sonra Save Yapıp PC Yi Yeniden Başlat. Tabii Bunları Ben Kendi Anakartımda Böyle Yapıyorum. Ama Mutlaka Chipset Bölümünde Onboard VGA Nın Altında Böyle Bir Seçenek Bulunuyor. Kolay Gelsin. Eğer Herhangi Bir Değişiklik Meydana Gelmezse Bios Tan Load Defults De...
kardes verdigin bilgiler için çok tşk ama işime yaramdı yani benim biosda yok bulamadım award modular bıos v6.00pg yazıyor bios bilgisinde tşk