Şimdi Ara

Intel 965GM x3100 Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu uygun başlıkta mı açtım bilemiyorum ama forumda ve nette çözümünü bulamadığım ama aynı sorunu yaşayanlar olduğunu bildiğim bir meselemi paylaşmak istiyorum. Lenovo N200 model dizüstü bilgisayarım (Intel 965 Chipset, Intel Mobile Core 2 Duo T5750 @ 2.00GHz, 1 GB DDR2 RAM, Windows XP Professional 32-bit SP3, vs.) 3 boyutlu herhangi bir oyun oynadığım sırada sonuyor ve yüksek bir "DIT" hata sesi sonrasında:

"Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmemesi için Windows kapatıldı" başlığıyla mavi ekranda bir mesaj görünüyor, tahmin edebileceğiniz gibi açma tuşuna uzunca basıp bilgisayara reset atmadan da düzelmiyor. Verdiği hata tam olarak şu:

Intel 965GM x3100 Donma sorunu

Ancak bilgisayar, örneğin eski de olsa 3B grafiklere sahip Command and Conquer 3'te bir süre sonra hata veriyorken 2B grafiklere sahip Red Alert 2 oyununda herhangi bir hata vermedi. Bazen de masaüstündeyken "görüntü bağdaştırıcı çalışmayı durdurdu" şeklinde bir hata veriyor ve tüm renkler 8 bit civarı renklere dönüp ekranın yarısından küçük (640x480 civarı) bir yere sıkışıyor. Diğer hatada olduğu gibi yine restart etmeden kendine gelmiyor. Bu arada Intel'in sitesinden kontrol ettim, chipset driveri güncel. Yardım elini uzatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkene -- 13 Nisan 2011; 19:52:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chipset : Intel G31 iyimidir?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.