rtx 3060 civarında bir kart media markt INTEL Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%c4%b1ntel-arc-a750-8gb-gddr6-256-bit-dx12-ekran-kart%c4%b1-1234753.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.24.3 |
INTEL Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı 7499 TL
-
-
Bu karttan almak istiyorum, driver güncellemesi ile performans artışı bekliyorum ama tabi hala bir hareket yok bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasım ayında Vatan'dan alanlar olmuş. Yorumlar pek iç açıcı değil gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çılgın sürücü sorunları vardı yani 3060 gibi değil.
-
bazı oyunlarda performansı düşük hala uyum sorunları var
-
Bu kart yakında zamana kadar 6700-6900 bandında bulunuyordu sanki? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ne oldu da birden 10000'e çektiler fiyatını anlamadım. Trendyol'da falan sağda solda satıcılar 10000 küsür yapmışlar. MM 7400 ile en ucuz kalmış aralarında. Intel sürücü sorunlarını falan mı çözdü ne yaptı bir anda? Bunu yada 770'i denemek istiyordum ikinci PC için ama son zamlardan ve sağda solda gördüğüm yorumlardan sonra vazgeçtim.
-
yanlıs hatırlamıyorsam 5k civarıydı 0 fiyatı cok degil bi kac ay öncesi, 2.elde 3kya gördügümü hatırlıyorum satılmıyordu simdiki fiyata bak bide
-
Sahibindende 1-1.5 aylık kartlar var.
-
Baktım ama sıfırına yakın hep fiyatları. Birazda meraktan bunu düşünüyorum yoksa aynı paraya ikinci el 3070 falan bulunuyor.
Değmez bencede.
-
Ben de meraktan denemek istediğimden alacaktım ama bir anda fırladı fiyatlar anlamadım. Kasım indirimleri zamanı 6000 küsürdü bu kart. Yukarıda arkadaş 5000 küsür olduğu zamanları söylemiş bir kaç ay evveldi diyor. Denemek için riske atamayacağım paralara çıkmış fiyatı. Belki de ithalat kaynaklı stok sıkıntısı falan vardır bilmiyorum
-
6650xt düştü şimdi aynı paraya, 3 taksit aldım gitti.
6650 XT mi bu fiyata düştü
-
Evet vatanda MSI 6650xt sepette bu fiyata düşüyor, hatta işbankasi ile 250 iade var, 7450 gibi bir rakama geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quartamin -- 8 Şubat 2024; 23:50:42 >
Güzel fırsatmış
-
Teşekkürler. 6700 civarı kart düşünüyordum kararsız kalmadım değil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çılgın sürücü sorunları vardı yani 3060 gibi değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X