Şimdi Ara

Intel, Arrow Lake masaüstü işlemcilerini güncellemeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel, Arrow Lake masaüstü işlemcilerini güncellemeyebilir
    Intel, Arrow Lake-S masaüstü işlemcilerinin güncellenmiş versiyonlarını iptal etmiş olabilir. Şirketin gelecek için yeni nesil Nova Lake CPU'larına odaklandığı belirtiliyor.

Intel'in Core Ultra 200 serisi Arrow Lake-S masaüstü CPU'larının önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirketin daha sonrası için yükseltilmiş NPU ve daha büyük zar alanına sahip yenilenmiş Arrow Lake işlemcileri üzerinde çalıştığına dair bilgiler ortaya çıkmıştı. 

Arrow Lake-S, iki sene boyunca AMD ile rekabet edebilir

Intel, Arrow Lake masaüstü işlemcilerini güncellemeyebilir
    Ancak, geçmişte NVIDIA GeForce RTX 50 "Blackwell" GPU'larının bazı özelliklerini ve parametrelerini de aktaran Chiphell Forum'larından Panzerlied kullanıcısının iddiasına göre planlar iptal edildi. Eğer iddia doğruysa, Arrow Lake-S işlemcileri en az iki yıl boyunca AMD ile rekabet edecek.

Ayrıca Bkz.Üst seviye Intel Arrow Lake-HX işlemciler sızdı: Core Ultra 9 285HX öne çıkıyor

Önceki ayrıntılar ayrıca Intel Arrow Lake-S Refresh nasaüstü CPU'ları için bazı ekstra çekirdeklere ve iş parçacıklarına sahip olacağını işaret ediyordu. Görünüşe göre Intel Arrow Lake işlemcilerine güvendiği için yeni masaüstü işlemcileri için bir sonraki nesil Nova Lake CPU'larını beklemeye karar verdi. 

Önümüzdeki ay çıkacak olan Intel'in Arrow Lake-S işlemcileri, güçlü oyun performansı sunması beklenen Zen 5 tabanlı Ryzen 9000X3D işlemcileriyle rekabet edecek. AMD'nin gelecek nesil Zen 6 işlemcilerinin 2026'da Nova Lake ile aynı zaman diliminde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak o zamana kadar, Zen 4 ve Zen 5 mimarilerinin güncellenmiş sürümleri de piyasaya çıkabilir.

Kaynak:https://www.chiphell.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2636969&page=2&authorid=246880
    Kaynak:https://wccftech.com/intel-arrow-lake-s-desktop-cpu-refresh-canceled-nova-lake-replaces-core-ultra-200/

• quitelly telling you tahat the next generation is refresh
    Size kesinlikle gelecek neslin yenileneceğini söylüyorum

diyen birine

Cancelled ARL-S battle for two years
    ARL-S savaşı iki yıl boyunca iptal edildi

biri bir şey yazıyor, altyapısı yok, bunu yazan kim belli değil (nick var ama kimdir ne iş yapar uzmanlığı nedir?) haberi yapan ne yazıyor editörlük yok, kopyala ver çeviriyi ne anlattığını haberi yapanın anlamadığı, haberi okuyanın neden böyle bir haber yapıldığını bilmediği artarak devam eden garip bir dh oluyor, seviyoruz ama clickbait sivilceleri etrafa fazla bulaşır oldu

• ilk çıkaracaklarını bi satsın da önce sonra refresh çıkarsak mı diye düşünsün. bu saatten sonra intel'e 20 25 bin lira para verip işlemci almak cesaret isteyen bir şey. çipini TSMC yapıyor ama paketlemesini bu adamlar yapıyor yani alıp kutuya koymuyor çipi yerine oturtuyor ama içten korozyon yapmayı becerebiliyorlarsa iki elleriyle bu tertemiz çipleri paketleyebilecekler mi acaba? ben olsam hiç o topa girmezdim 17 bine kutulu 7900x3d aldım kuzene geçtim iş de yapacam deyince.

• Klavyede F5 tuşuna basınca işlemci yenileniyor :))
    İroni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LGA 1851'in ARL-S sonrası yaşayacağına dair tek bir emare olmadığı gibi aksine işaret eden alametler ve Discord haricinde de dile getirilen dedikodular var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.