Şimdi Ara

Intel Centrino® 1.8 işlemci var bu işlemcinin fanı dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde eskilerden Intel Centrino® 1.8 işlemci var bu işlemcinin fanı dönmüyor dönsede yavaaaş yavaaaş nazlı nazlı dönüyor baya bir kişi ile konuştum geçen bir arakadaşa dedim gel gidelim fan alalım yeni bir tanede hiç yoktan kullanırız işlemciyi ....
    adam bana şimdi fan alacaz ama işlemciyi çarpmasın soğuk fan sıcağa alışmıştır elleme dedi valla böle bir durum içine allah kimseyi düşürmesin milletin yüzüne bakamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anesbear -- 10 Haziran 2006; 19:23:34 >

• hocam dikkat ette makinayı ceyranda bırakma, carpılır sonra,,

dostum salla böle saçmalıkları sen git iyi bi fan la kendine ve bak bakalım sorunun gitmişmi, eğer hala devam ediyosa, psu veya anakarttan şüpelen, kolay gelsin

• Zaten fanlar yazın kuzeye göç ederler sıcaktan korunmak için. dikkat et kaçmasın.
  • kaliteli bir fan al gerisini dert etme çarpılmasssın
  • Hangi akıllı demiş..ultra akıllı.. sen bu kişiye fana format attım düzeldi de..bakalım ne diyecek.
  • O ADAM BİLGİSAYAR KATİLİ KESİN..ALLAHIN ARMUT U
  • hicbirsey olmaz sen bi fan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

Zaten fanlar yazın kuzeye göç ederler sıcaktan korunmak için. dikkat et kaçmasın.

komedi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_

quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

Zaten fanlar yazın kuzeye göç ederler sıcaktan korunmak için. dikkat et kaçmasın.

komedi yaa
  • ya bırak kardeşim o adamın sölediğini bu insanmıdırki? üşütüp hasta olur çarpılır marpılır falan. sen git en iyisi adam gibi güzel fan alda kurtul.

NOT: O ADAMIN DEDİĞİNE BAKMA SEN ...!!
  • Kasanın üstün örtte üşümesinnn haaa.
  • arkadaşın seninle dalga geçmiş yada bu işi bilmiyor acil fanını değiştir.sonra kafanı aynen gördüğün şekil (a) daki gibiduvarlara vurursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartybroken

O ADAM BİLGİSAYAR KATİLİ KESİN..ALLAHIN ARMUT U

lüften yani.. armutlara hakaret etmeyelim.

böyle bi adamla armutu aynı kefeye koyuyorsun ya.... yazık o armut'a...
  • Yeni bir fan almadan önce fanı yağlama seçeneğini de göz ardı etmesen iyi olur diye düşünüyorum...
  • Fanı rahat bıraksana kardeşim sen. Boşver ateşini düşerme.
    Bi soğuk bi sıcak hasta olur valla.

• Konudışına çevirdiniz burayı
  • sen onu bunu boş ver al birtrane fan bak keyfine yağlama konusuna gelince sakın ha yağlarsan kayar bir daha tutamasın
  • Centrino mu??? Celeron mu??? Notebook mu PC mi???
  • +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.