Şimdi Ara

İntel Core 2 duo t6600 işlemci sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4gb ddr2 ram ve t6600 işlemcili toshıba notebook mevcut işlemciye windows 7 3.5 puan vermiş ve performans biraz düşük,kasmalar oluyor boşta 55-60 derece arası değişiyor,atı radeon hd4500 serisi ekran kartı mevcut fifa12 de kasmalar yaptı ben işlemciden sıkıntıı oldugunu düşünüyorum garantiside bitti işlemci değişimi yolu gözüküyor gibi sanki ? sizce nedir durum termal macun vs yenilesek acaba düzelirmi.

• oncelıkle fanlarınızı temızleyıp drıverlarınız guncel mı bılmıyorum drvıer guncelleyın .daha sonra gerekırse termal macunu yenıleyın .. ısıyı bıraz daha asagı cekmekde yardımcı olur sanırım .. sonuc yıne aynı olursa sanırım o zaman upgrade yoluna gıdersınız .. ama yaptıgınz masrafa ne kadar deger onu bılemıyorum .. ayrıca ıslemcı olarak baska ne takabılrsınız ..ne dusunuyorsunuz bunu belırtırsenız tekrar duruma bakarız ...ıslemcının yetmemesı gıbı bır durum demek ıslemcının dıger parcalara darbogaz yapması gerekır .. bu yuzden sıstem tam performans calısmaz .. ama sızın ıslemcınız ram + ekran kartına darbogaz yaptıgını sanmıyorum ..

.bu arada ısletım sıstemının verdıgı puanı pekde onemsemeyın .. ıslemcıyı degıstırmek cozum getırmesse bosuna butce ayırmıs olmayın ..
  • Bellek frekans da hızı işlemci performansına etki eder.ddr 667'den ddr2 800 mhz e geçtim ve rahatlıkla diyebilirim ki bilgisayarım rahatladı.Çoğu kişi önemsemez bu farkı ama önemlidir.Ayrıa 4500 serisi ekran kartı nedir? 4000 serisi demiş olsan bile her 4000 serisi iyi kart olacak diye birşey de yok.4650 iyi kart iken 4330 vasat bir karttır mesela. İşlemcin de yeterli değil gibi.Oyun oynayamayı düşünüyorsanız işlemcinizi de değştiriğ T9x00 serisi bir işlemci almanızı öneririm.Zira fifa12 eski fifalar gibi rahatça her bilgisayarda oynanamıyor.Vista/Windows 7 puanlarını da aşırı bir düşüklük olmadıkça sorun vardır denemez.;Zaten performans ölçütü de olmamalı o puanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Mart 2012; 22:43:18 >
  • Arkadaşlar bi açacaz makinayı içini temizlicez ve termal macunu yenilicez bakalım neler değişecek şayet olmassa upgrade yoluna gidicez.ekran kartıda ATI Mobility Radeon™ HD 4570 bu kart 64 bit yazıyor gpuz proğramıyla baktıgımda
  • Önceliğiniz fan temizliği olmalı tabii ki.Ama fan temizliği ısınma sorununa çözüm olabilir.Ekran kartınız Crysis düşük ayarlardaki testte 30 fps almış.Cod4 MW'de medium ayarlarda da 30 civarı fps almış.Yani fifa 12 için yeterli değil. Ayrıntılı bilgi için:

http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4570.13885.0.html
  • bende de aynı işlemci var acer aspire 5738g core 2 duo t6600 ama 5,7 paun vermiş 80 c'de hiçbir sorunum yok ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel Core i5-8400P 3.8GHz
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.