Birisi 14 nm birisi 22 nm,tdp değerleri ve turbo boost hızları aşağı çekilmiş farkları bu, ben ay sonunda 4690k alıcam arkadaşın dediği gibi o fiyatın üstüne ekler i7 4790k alırım
quote:
Orijinalden alıntı: woineer
931 TL fiyat ile i5 4690 yerine tercih edilmeli midir ? Ya da biraz daha eklenip i7 4790 alınabilir mi ?
Bütçe müsait ise 4790k alın. Directx 12 çoklu izlek desteği konusunda da hamle yaptıracak oyun yapımcılarına 4 çekirdek 8 izlek bir işlemci ile işlemci ihtiyacınızı uzun süre boyunca çözmüş olursunuz.
vay be i5'lerin 900 küsür tl'ye satıldığı bir ülke haline geldik
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
Birisi 14 nm birisi 22 nm,tdp değerleri ve turbo boost hızları aşağı çekilmiş farkları bu, ben ay sonunda 4690k alıcam arkadaşın dediği gibi o fiyatın üstüne ekler i7 4790k alırım
Bu Broadwell'in en büyük farkı, dahili GPU olarak Iris Pro 6200 kullanması.
Bu Broadwell'in en büyük farkı, dahili GPU olarak Iris Pro 6200 kullanması.
Haklısında kim kullanacakki dahili gpu'yu ancak ofislerde kullanılır onun dışında neredeyse hiç görmedim i5 yada i7 alıp dahili gpu kullananı (işyerleri hariç)
birde 4690k'nın kaç yıl getirisi olur sadece oyun ve günlük kullanım için msi z97 gaming 3 ile birlikte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme