Şimdi Ara

İntel D915GAV Driver Güncelleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşta İntel D915GAV model anakart var ve bu anakartın bios ve driverlarını güncellemek için herhangi bir uptade yazılımı felan var mı? (Anakartla beraber gelen CD de Web Update var ancak arama yaptırdımızda herhangi bir şey çıkmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edeoo -- 9 Mayıs 2005, 4:01:05 >

• kimsenin bilgisi yok mu?
  • tamam adresi biliyorum ancak merak ettiğin bunun için herhangi bir program var mı? özelliklede Bios güncelleme işini yapabilecek?
  • Kardeşim sen sana verdiğim adresi tam incelememişsin orada bios güncellemesi için flash programı var. Onu indireceksin. O adreste senin anakarta ait güncel bios dosyası anarkartının tüm driverları mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Kardeşim sen sana verdiğim adresi tam incelememişsin orada bios güncellemesi için flash programı var. Onu indireceksin. O adreste senin anakarta ait güncel bios dosyası anarkartının tüm driverları mevcut.

iyi güzelde kardeşim sende herhalde benim yazdıklarımı okumamışsın. Bende biliyorum sitesinden indirmeyi(arkadaş bu işlerde yeni olduğu için driver güncelleme işini kolaylaştırmak için) abit ve msi firmalarının sağlamış olduğu yazılımsal Live Uptade programı türünde programın bu ankartta mevcut olup olmadığını soruyorum! İnşallah anlata bilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edeoo -- 11 Mayıs 2005, 16:29:06 >

• Kardeş baştan düzgün anlatmamışsın bunu intel anakartlarda windows üzerinden bios update edebilecek program var mı diye topic açsaydın ona göre yorum yapılırdı. Ama sen sorun şu şekilde sormuşsun biosu update edebilecek herhangi bir yazılım var mı diye soru sormuşsun bende sana otomatikman flash programlarını söylemişim değil mi? Neyse böyle bir yazılımı üretici firmanın anakart cdsi içinde vermesi lazım herzaman üretici firmanın verdiği yazılım daha güvenilir olur eğer windows üzerinden bios update yapan herhangi bir yazılım var ise ki ben böyle bir program bilmiyorum bu programlar risk teşkil edebilir ve biosunu gümletebilir. O yüzden intelin verdiği flash programları ile yapman daha güvenilir olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 915gav dan bende de var..intel board larda , arkadaşların bahsettiği flash proğramını kullanacaksın..ayrıca bir proğram yok...pc kendini resetliyor 3-4 defa bip sesi geliyor sonra tekrar açılıyor..böylece yeni bios yüklenmiş oluyor..
  • joe black ve ssayin72 arkadaşlar çok teşşekkürler. Ayrıca sitesindeki hangi yamayı ükleyeceğim onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edeoo -- 12 Mayıs 2005, 0:19:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.