|
Intel’den 400 milyon dolarlık kutu açılışı: İlk ASML High-NA makinesi kuruldu
-
-
intel sadece konuşuyor (boş vaatler) AMD ise çalışıyor...
-
‘İlim çinde de olsa gidip alınız’ sözlerini uygulamış ve bundan da gocunmamış birde video çekip yayınlamış intel. Benden tebriği aldı. Fakat hazır almak tembelleştirir, bunu alıp tersine mühendislik yapıp kendi makinelerine uygulayacaksa ne ala, uygulamayacaksa tebrik edilecek bir durum değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ASML'nin Çin değil, Hollanda firması olması dışında bir sorun yok. Ayrıca dediğiniz iş öyle kolay olsa ASML'e bir sürü rakip çoktan çıkmıştı TSMC gibi. Boş atıp tutmaya gerek yok yani. Haberde de 8nm ilk defa kullanılan bir teknoloji gibi bahsedilmiş, hali hazırda AMD ürünleri ortada...
Teşekkür ederim detaylı bilgi için, farkını bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
320 tanesi alınabiliyor.
-
Şirketin sahibi akraban galiba değilse ne kadar da iyilik sever pamuk yürekli birisisin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üretim kafasında olan bir insanım. Üreterek, ihracat yaparak zenginleşip halkımın refaha ereceğinden eminim. Bu çerçevede baktım konuya, belki okuyucular feyz alırlar. Intel hatta biz sh*ntel diyoruz bu amerikan şirketi batsın isterse umurumda olmaz haliyle.
İnce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan 400 milyon dolarlık teknolojiye yapılan hürmete bakın, neler neler kazandıracak o insanlara ileride.
Bir de bakıyorum 128-
Neyse
-
Çılgınca, 128 Milyar dolar çılgın para.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 6 Mart 2024; 12:3:51 >
Bu bozulursa garantiye nereye yollanıyor. 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kaç günlük konser yapılırdı, bir kaç yüz tane de heykel dikilebilirdi, veya delege satın alınıp bir parti ele geçirilebilidi, sağlam bir troll ordusu da kurulabilirdi. çok sayıda israfı bitirdik afişi de asılabilirdi. yazık olmuş.
-
Usta en son kaç olur, bak beğenirsek 2-3 tane dahaa alacağız ??
-
Çok ilginç ki işlemci üretimi dünyanın en uç teknolojilerinden biri. Genel bilinen markaları AMD ve Intel, bilinen üreticiler Intel ve TSMC, yani ABD ve Tayvan bu konuda öndeler, Çin de iyi şekilde ilerliyor, Japonya'da otomobil işlemcileri üretiliyor filan ama tüm bu teknolojinin kalbi olan litografik baskı makinelerini üreten kim? Hollandalı ASML...
-
O kadar parayı verdikten sonra garanti senin ayağına gelir :)
-
tsmc makine üretmiyor ki...ha üzerinde değişiklik yapabilir o ayrı.. kendileri cip diski üretiyor. bu makinenin yenisi yok tam 10 sene dünyanın en iyisi bu. tsmc bunları almadan da daha küçük üretebileceğini söyledi bir önceki nesi asml cihazıyla
320 tanesi alınabiliyor.
|
ASML'nin Çin değil, Hollanda firması olması dışında bir sorun yok. Ayrıca dediğiniz iş öyle kolay olsa ASML'e bir sürü rakip çoktan çıkmıştı TSMC gibi. Boş atıp tutmaya gerek yok yani. Haberde de 8nm ilk defa kullanılan bir teknoloji gibi bahsedilmiş, hali hazırda AMD ürünleri ortada... |
bir kaç günlük konser yapılırdı, bir kaç yüz tane de heykel dikilebilirdi, veya delege satın alınıp bir parti ele geçirilebilidi, sağlam bir troll ordusu da kurulabilirdi. çok sayıda israfı bitirdik afişi de asılabilirdi. yazık olmuş.
|
Üretim kafasında olan bir insanım. Üreterek, ihracat yaparak zenginleşip halkımın refaha ereceğinden eminim. Bu çerçevede baktım konuya, belki okuyucular feyz alırlar. Intel hatta biz sh*ntel diyoruz bu amerikan şirketi batsın isterse umurumda olmaz haliyle. |
Ulan 400 milyon dolarlık teknolojiye yapılan hürmete bakın, neler neler kazandıracak o insanlara ileride. Bir de bakıyorum 128- Neyse |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X