Bildirim
Intel'den Android hamlesi! 2GHz hızındaki yeni işlemci ve Android 4.2 video ön inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
2 ghz cep telefonu işlemcisimi olur arkadaş .. işlemci üreteceğinize pil üretin... -
İzleyelimquote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu -
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
2 ghz cep telefonu işlemcisimi olur arkadaş .. işlemci üreteceğinize pil üretin...
aynen pil teknolojisine bir an önce el atmaları lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
2 ghz cep telefonu işlemcisimi olur arkadaş .. işlemci üreteceğinize pil üretin...
Bu ne ki st ericsson 3 ghz lik işlemci tanıttı
Rekabet iyidir. arm ın sonu amd gibi olacak gibi görünüyor -
androide geçesim geldi :) -
2ghz işlemci ama pil 3000mah en fazla 30 dk tam güç sonrası allaha emanetquote:
Orijinalden alıntı: hayalkahvesi82
androide geçesim geldi :)
22nm teknolojisi kullanılsaydı daha az güç harcardı tabi
full hd ekran yerine 720p ekran da kullanılabilir
tek pil yerine 2 pilli telefonlar piyasaya girmeli artık -
Bana intel almak saçma geliyor . millet işlemcileri yanlış değerlendiriyor.benim için önemli olan 1 dolar başına alabileceğim performans. 200 ile 2000 dolarlık işlemciyi karşılaştırmak çok saçma. işlemcim için 200 dolarım var, ve bunun cevabı da kesinlikle amd. bu telefonu 2000 tl den aşşa alamassınız söyliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 1 Mart 2013; 15:38:37 > -
intelli telefonlar yaygınlaşırsa telefon fiyatları artar kanısındayım. -
mhz anlamında yenı nesıl konsolları solladı gıbı.dıger arkadasların dedıgı gıbı en onemlı nokta batarya bencede.zart zurt batarya bıttıkten sonra ne edeyım hızı.her an prızın basında olacak halımız yok.telefon bu telefon..batarya konusuna nıye el atmıyorlar anlamıyorum..burda bır cakallık sezıyorum ama.. -
Pil teknolojisinn onunde kimya engeli var. Siz li-on pillerden daha iyi bi pil bulun firmalara sunun cebinize birkac milyar dolar alin. Kolay mi oyle hersey ya da salak mi koskoca firmalar. Pil teknolojisini elestireceginize telefonunuzu ne kadar cok kullandiginiz konusunda kendinizi elestirin. Desktop pc muamelesi yapip 10 saat oyun oynayacaginiz hayalinden vazgecin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 1 Mart 2013; 15:50:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: astra777
Bana intel almak saçma geliyor . millet işlemcileri yanlış değerlendiriyor.benim için önemli olan 1 dolar başına alabileceğim performans. 200 ile 2000 dolarlık işlemciyi karşılaştırmak çok saçma. işlemcim için 200 dolarım var, ve bunun cevabı da kesinlikle amd. bu telefonu 2000 tl den aşşa alamassınız söyliyim
ne diyon -
intel piyasaya girerse başlangıçta uygun fiyatlandırma sonra yine ...quote:
Orijinalden alıntı: 1gigabytequote:
ne diyon
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: southname
ne diyonquote:
Orijinalden alıntı: astra777 Bana intel almak saçma geliyor . millet işlemcileri yanlış değerlendiriyor.benim için önemli olan 1 dolar başına alabileceğim performans. 200 ile 2000 dolarlık işlemciyi karşılaştırmak çok saçma. işlemcim için 200 dolarım var, ve bunun cevabı da kesinlikle amd. bu telefonu 2000 tl den aşşa alamassınız söyliyim
Kendi bilse..
-
pil performansı da iyi olursa müthişquote:
Orijinalden alıntı: cagataykorogluquote:
ne diyonquote:
Orijinalden alıntı: astra777 Bana intel almak saçma geliyor . millet işlemcileri yanlış değerlendiriyor.benim için önemli olan 1 dolar başına alabileceğim performans. 200 ile 2000 dolarlık işlemciyi karşılaştırmak çok saçma. işlemcim için 200 dolarım var, ve bunun cevabı da kesinlikle amd. bu telefonu 2000 tl den aşşa alamassınız söyliyim
Kendi bilse..
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
quote:
ne diyonquote:
Kendi bilse..
peki; ozaman anlamadiniz madem aciklayayim: pc alcaksiniz. 100dolariniz var islemci icin. amd fx 6100 ve intel e5800 var bu fiyatlarda. hangisinden daha fazla performans alirsin ?? yaziyi biraz dikkatli okusaydin anlardin zaten
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
quote:
ne diyonquote:
Kendi bilse..
peki; ozaman anlamadiniz madem aciklayayim: pc alcaksiniz. 100dolariniz var islemci icin. amd fx 6100 ve intel e5800 var bu fiyatlarda. hangisinden daha fazla performans alirsin ?? yaziyi biraz dikkatli okusaydin anlardin zaten
Peki çok bilmiş arkadaşım şimdi şu yazdıklarının konuyla bağlantısı nedir? Daha piyasaya çıkmamış. Ayrıca bu rekabet ortamında uçuk fiyatlardan satılamayacağı kesinken sen neden bahsediyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: vamp
Pil teknolojisinn onunde kimya engeli var. Siz li-on pillerden daha iyi bi pil bulun firmalara sunun cebinize birkac milyar dolar alin. Kolay mi oyle hersey ya da salak mi koskoca firmalar. Pil teknolojisini elestireceginize telefonunuzu ne kadar cok kullandiginiz konusunda kendinizi elestirin. Desktop pc muamelesi yapip 10 saat oyun oynayacaginiz hayalinden vazgecin
Hocam iyi güzelde piyasada samsung,motorola gibi firmalar telefonlarında yüksek bataryalar koyuyorlarsa, bunu diğer şirketlerde uygulamalıdır.Ben burda şirketlerin maliyet açısından bazı kompanentler konusunda tasarruf etikleri kanısındayım.yeni bir model piyasaya çıkıyor ve içinde sezonun en yeni kompanentleri,full hd ekran ama batarya ? Sizinde dediğiniz gibi sonucta bu telefon ama canavar gibi donanım var buna ne diyeceksiniz ? O zaman ne diyoruz : şirketler nasıl donanima ar-ge yada kendi parçalarını üretiyorsa,batarya konusundada gerekli atılımları yapsınlar.bazı uyanık şirketler güç tasarrufu için "stamina mod" yapsada kurtarmıyor bu durumu.
-
01.01-01.07 Android Harlem Shake.
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- instagram yazı stilleri
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp aramaları sessize alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X