Şimdi Ara

Intel DG33BU ve Core 2 Duo E8400 Uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. elimde intel'in dg33bu adlı model anakartı var. bu anakart 800 fsb ve lga 775 soket yapısına sahip. bildiğim kadarı ile de 1066'ya kadar fsb destekliyor. soruma gelecek olursam şu an üzerinde kullandığım e4500 core 2 duo işlemciyi değiştirip yerine core 2 duo e8400 almak istiyorum. bu işlemcilerin her ikiside lga 775 soket yapısına uygun fakat e8400'ün fsb'si 1333. acaba yeni alacağım işlemcinin çalışmama gibi bir olasılığı var mıdır yoksa her halükarda çalışır fakat tam verimli mi olmaz. yanıtlarınız benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum.

• fsb max ne kadar destekliyorsa o değere kadar işlemci takabilirsin fazlasında pc acılmayacaktır
  • teşekkür ederim cevap için. fakat yabancı kaynaklı sitelerde bu kart ve aynı işlemci ile kurulmuş konfigürasyonlar gördüm. ayrıca işlemci'nin anakartın desteklenen modellerine baktığımda her ikisinin de birbiri ile uyumlu olduğu yazıyordu. şimdi sizde böyle deyince içime kuşku düştü.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 30 Nisan 2014; 9:32:02 >
  • o zaman deneyeceksin :) lakin uyumsuzluk olursa elinde kalma ihtimalide var anakartın genel özelliklerinde fsb max kaç yazıyor ben mobil olduğum için bakamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende o riski göze aldım ve deneyeceğim :) bendeki anakartın max fsb'si 800 ama işte dediğim gibi bu şekilde kurulu sistemler gördüm netten o yüzden fazla tereddütte kalmadan aldım işlemciyi.
  • hocam benim pek ümidim yok ama yinede dene sen olmazsada anakart değişirsn ikinci el bulursun 40 50 civari birde biosu güncelle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım hocam bu akşam ak koyun kara koyun çıkar ortaya. denedikten sonra sonucu yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan. işlemciyi taktım çalıştı. fakat fsb hızı uyuşmamasından dolayı tam performanslı olduğunu düşünmüyorum. ama bu haliyle de iş görür :)

flood için özür dilerim ama son mesajıma ne hikmetse ekleme yapamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.