Arkadaşlar ocak sonuna doğru E6600 işlemci ile yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve yaklaşık bu bir aylık süre içinde sizinde önerilerinizle iyi bir sistem toplamayı istiyorum. Aslında ben kendimce bir sistem hazırladım fakat sizede bir danışayım dedim sistem aşağıda, eklemek yada çıkarmak istediğiniz donanımlar varsa nedenleri ile beraber link te vererek yardımcı olursanız sevinirim
Not: Ekran kartını geçici olarak XFX7600GT alıcam DX10 yaygınlaşana kadar idare eder beni öyle aşırı oyun oynayan biri değilim ama oynadığım zamanda kasmasın isterim o yüzden ekran kartı tavsiyelerini şimdilik es geçelim.
-Enermax Galaxy 850W PSU
-İntel E6600 Core2Duo
-Gigabyte GA-965P-DQ6 ( Araştırmalarım sonucu O/C ta yapacağım için bu anakartın iyi FSB yaptığını ve stabil olduğu kanısına vardım birde "GIGABYTE - GA-965P-DS4" var acaba bu mobo nasılki? Tabii sizin daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum lakin benim için en az 2-3 tane PCI yuvası olmalı çünkü Dijital TV kartı ve XFi Ses kartım var ayrıca O/C yaptığımda stabilite de önemli ayrıca Asusun Striker ve command modelleri çıkacakmış galiba bu mobolar nasıl ve nezaman çıkacağı konusunda bilginiz varmı? )
-GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800 4-4-4-12 (Aslında ramlerde kararsızım Geil yerine "KINGSTON HYPERX - 2x1 GB DUAL DDR2 750" almayıda düşünüyorum ama bu konudada sizin engin tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum )
-XFX 7600GT XXX ED (DX 10'u bekliyorum Yaygınlaştıktan sonra değiştircem)
-Asus PW191 19" LCD Widescreen (Monitör konusunda da aslında çok fazla tecrübem yok ama bu monitörü görür görmez aşık oldum tipi harika biraz araştırdım özellikleride fena değil ama aklımı çalan bir diğer monitör ise Samsung 225BW 22" yalnız bu monitörde ise Backlight problemi olduğunu öğrendim sizden ricam bu monitörleri kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum