Şimdi Ara

İntel E7200 c2d işlemcinin overclock voltaj değeri en fazla kaç olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel E7200 2.53ghz. c2d işlemcinin overclock core voltaj değeri şuan itibari ile 1.325W.en fazla kaç olmalı ki işlemciye biraz daha yük bindirebilirim yakmadan...

• Bende de aynı işlemci var ben Bios dan 1,475V vermeme rağmen vdrop yüzünden masaüstünde CPU-z den 1.408V gözüküyor. Anakartım dandik olduğu için bu durum böyle tabi iyi anakartlar da verdiğin değerden çok az bir düşüş oluyor. Bende de işlemci OC edilmiş halde sistemi kapattığımda diyelimki ertesi gün açıyorum sistemi ama yaptığım OC değerlerinde açamıyor mecburi bios dan load cmos yapıyorum o şekilde oluyor buna bir çağre bulmam lazım

İntel E7200 c2d işlemcinin overclock voltaj değeri en fazla kaç olmalı

• Thermaltake Big Typhoon ile 1.525 e kadar verdim ben.
    Şu anda 1.4875 volt ile 4.34 çalışıyor.
  • benim anakart takoz 1.475 den fazlasını verdimmi açmıyor sistemi açsa neler yapcam da
  • kardeşim bunu burda bayabir konuşmuştuk okuyabilirsin istersen... http://forum.donanimhaber.com/m_29657752/mpage_1/f_/key_e7200//tm.htm#30527825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 26 Mart 2010; 23:05:06 >
  • Bence voltajı ellemeden, 3.2 Ghz in üzerine çok rahat çıkabilir işlemciniz :) daha yukarısı için işlemci ve kasa soğutmasının iyi olması gerekiyor. O anlamda küçük adımlarla işlemcinizin performansını arttırabilirsiniz.
  • voltaj vermeden çıkabilecek en üst seviyenin fotolarını koyarasnız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim işlemcide (yani anakaartta) değer yok yüzde var 5 ten 30 a kadar 5 er 5er max 100 de 5 yapabildim voltaj vermeden 2.66 ghz oldu daha fazla verince yüzdeyi billgisayar açılmıyorvoltaj ne kadar vermeliyim?
  • bir şey daha sormak istiyorum o.c. yaptktan sonra @2.91 ghz oyuna girdikten 5-60 sn sonra atıp oyunun hatası diyor nunun yaptığım o.c. ile bir alakası olabilirmi veya aşırı ısınmanın çnk işlemci 100 derece gösteriyor ma oyun hatası diye kapatıyor??
  • buldum manuel olarak ayarlamayoı 2,85 ghz de sıkıntı çıkarmadan çaalışıyor voltaj vermeden birde bu işlemci 4890 e 5850 yi destekler mi?
  • Slm, İntel E7200 işlemciyi şuan için voltaj artırarak 3.77 ghz.de kullanıyorum, masaüstünde boşta cpu ısısı 41-40 derecelerde geziyor, ağır GTA, NFS, CRYSİS-2 gibi oyunlarda 55-61 derecelerde cpu ısısını görüyorum, benim işlemci soğutucum Xigmatek dark knight marka büyük bir cpu soğutucusu olduğundan dolayı fazla ısınmıyor,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.