Şimdi Ara

İntel g3258 turbo boost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işletim sistemi : windows 10
    anakart : msi gaming 7
    işlemci : intel g3258
    ekran kartı : gtx 970 var.Fakat resimde görüldüğü gibi stres testi altında 800 mhz de çalışıyor. Multiplier sürekli x8 hiç x32 e çıkmıyor. Cs go da 15 fps alıorum. Bunun nedenini 2 gündür araştırdım bulamadım. Şimdi ne yapmam lazım.

Not: O sisteme o işlemci mi alınır gibi mesajlar atmayın.Bu sorunumu çözecek mesajlar atın lütfen.Ve eğer işlemcide sorun varsa bu garantiye girer mi?
     İntel g3258 turbo boost sorunu

• Biosu varsayılan ayarlara getirdin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biosda intel speed step varsa kapat onu
  • Büyük ihtimalle anakartın üstündeki OC Mode switch'i ON modda kalmıştır.

Sistemi kaatıp OFF mode alıp sorunu çözebilirsiniz.
  • Peki 3258'le gtx 970 kullanıyorsun darboğaz olduğunu düşünmedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 25 Ağustos 2015; 18:22:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    adamı eksilemişler fury x'e kadar yolu var bu işlemcinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 25 Ağustos 2015; 19:31:07 >
  • adamı o yüzden eksilememişler.. konuyu açan arkadaş peşin peşin o sisteme o işlemcimi alınır demeyin demiş... ama forumda troll çok adam pislik çıkarmak için yorum yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 25 Ağustos 2015; 21:52:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşların önerileri de olumlu sonuç vermezse BIOS update yap.
  • Bende de bir ara olmuştu bu sorun. Windows denetim masası güç seçeneklerinde yüksek performans görünüyordu masaüstü bilgisayarım. Cpu sistem boştayken bile 3.4 ghz kullanıyordu. Sizin sorunun tam tersi ama büyük ihtimal budur sorun. O ayarı dengeli yapınca düzeldi.

Sizin gibi bayağı bir süre araştırdım bende. Bu hiç aklıma gelmemişti. Sonradan tesadüfen farkettim. İnşallah faydası olur.

• Ben pislik çıkarmak için veya trollük yapmak için yazmadım belki olabilir diye yazdım anlayıp dinlemeden yargısız infaz yapıyorsunuz.Bugüne kadar hangi konuda trollük yapmışım gösterin özürde dilerim.Arkadaşın yazdığı notu okumamış olabilirim insanlık hali olamazmı?Arkadaş isterse 970le en kötü işlemciyi kullansın beni ilgilendirmez tabi ama insanlar hakkında peşin hüküm verip forumdan soğutmayın rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 26 Ağustos 2015; 7:00:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.