Şimdi Ara

intel g4560 vs intel i3 7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuyu oyun oynamak için pc toplayacak uygun işlemci tercih edecem diyen arkadaşlar için açtım.eğer sadece oyun oynayacam derseniz ben size g4560 gtx 1060 6gb ve h110 giriş seviye anakart tavsiye ederim

performans olarak sallama olarak söylemiyorum

burada performans farkı var tercih sizin

video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepxxx1988 -- 3 Kasım 2017; 19:44:48 >

• R3 1200 daha sağlıklı.
  • Biz bunları konuşmuştuk siz mağaradan yeni mi çıktınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda g4400 ile i3 arasında performans farkı var bayağı. G4560 veya G4600 4 thread ile bu farkı kapatıyor. Oyun için 4 thread uygundur, işinize yarar. Fiyatı daha uygun olması sebebiyle 4 thread'li pentiumlar alınabilir. Günlük kullanımda da fark edecektir ama çok da değil. Tabi yine de 100 tl fazla verip g4560 veya g4600 almaya değer her türlü..

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Biz bunları konuşmuştuk siz mağaradan yeni mi çıktınız?

Sizin mağaradan çıktığınız kesin; herkesi kendiniz gibi sabahtan akşama fan takıp işlemciyi delen tiplerden mi sanıyorsunuz? efendi gibi soru sorulmuş, efendi gibi cevap verin adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Biz bunları konuşmuştuk siz mağaradan yeni mi çıktınız?

Sizin mağaradan çıktığınız kesin; herkesi kendiniz gibi sabahtan akşama fan takıp işlemciyi delen tiplerden mi sanıyorsunuz? efendi gibi soru sorulmuş, efendi gibi cevap verin adama.

Siz bence ne okuduğunuzdan bile bir habersiniz.

Ortada bir soru yok, tavsiye var. g4560 ve oyun performansıyla ilgili 100'lerce sayfa konuşuldu tartışıldı, test sonuçları verildi. Arkadaş bu kadar konuşulan şeyi hiç araştırmadan bodoslama böyle bir konu açıp tavsiyede bulunuyor. Sonra insanlar buradaki önerileri görüp sistem toplayıp mağdur oluyor. Böyle şeyler yapmayın bu işin vebali büyük.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    konuyu yeniden açmak gerek demekki hala anlamayanlar var, g4560 asla yenilmez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

Aha işte bak uyuyan devi uyandırdınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

Aha işte bak uyuyan devi uyandırdınız

Haydeeeeee

• Bir ara bi muhabbet vardı, "ama gekırkbeşatmış" şeklinde, nerede bilmiyorum ama özledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.