Şimdi Ara

Intel® gma 4500mhd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sorum cok kisa yardimlarinizi bekliyorum lutfen

laptopumda mobile intel® gma 4500mhd ekran kartim var ve ben lcd monitore baglamak istiyorum laptopumu. ekran kartinin goruntu saylayabilicegi maksimum cozunurlugunu nasil ogrenebilirim ?? yada oyle bir sey yok mu ?

23'' monitor almayi dusunuyorum da.. yardimlarinizi bekliyorum lutfen... saygilar...

• 23" monitörü rahatlıkla çalıştırır. FullHD desteği var 1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektroterm -- 20 Ocak 2010; 1:32:16 >
  • tesekkur ederim yorumun icin
  • intelin z3100 yonga setinde bulunan gma 3100 gerçekten berbattı ama ekran kartınız yine intel iyi değil ama kötüde değil vasat bir onboard kart monitör için sıkıntı oluşturmaz ama oyunlarda sınıfta kalır.
  • tesekkur ederim yorumun icin
  • Arkadaşlar birşey sormak isterim. bu kart ile (intel gma 4500mhd) paylaşımlı RAM'ini nereden yükseltiyoruz? Benim BIOS ta böyle birşey yok ve hep 32 de kalıyor. Kullandığım bilgisayar Dell Vostro 1220'dir. Ekran kartı RAM'ini nasıl yükseltebilirim lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meridyen6

Arkadaşlar birşey sormak isterim. bu kart ile (intel gma 4500mhd) paylaşımlı RAM'ini nereden yükseltiyoruz? Benim BIOS ta böyle birşey yok ve hep 32 de kalıyor. Kullandığım bilgisayar Dell Vostro 1220'dir. Ekran kartı RAM'ini nasıl yükseltebilirim lütfen yardım edin.

Samsung dizüstünde BIOS'ta mevcut bu ayar. DELL bunu koymamış olabilir, bu durumda ram miktarına göre otomatik olarak VGA'ya bellek atadığını varsayabiliriz.

Bu değeri değiştirmenin performans olarak artı bir getirisi olacağını da sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel iris graphics
    5 ay önce açıldı
    Chipset : Intel G31 iyimidir?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.