Şimdi Ara

İntel hd 4000 ile cs go?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel hd graphics 4000 var laptopumda ayrılmış video bellegi 64mb sistem video bellegi 0
    Paylaşılan sistem belleği 1632mb
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 1696 mb
    Ram ı 4gb işlemci intel core i3 3217u 1.8ghz
    Bu cihaz cs go yu rahat oynatır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• low ayarlarda oynayabilirsin ,
  • rahat, akıcı oynayamazsın ne yazık ki. İşlemcini de söyleyebilir misin, bu oyun işlemci üzerine yük bindiriyor daha çok. U serisi ise hiç bulaşma CS GO a

veya

bulabilirsen cracklı halini ilk indir (veya bir arkadaşının steam acc. rica et) ilk deneme yap. Tatmin ederse satın alırsın.
  • belleği 256 mb yap 1024x768 çözünürlükte, düşük ayarlarda 60-70 fps alırsın.
  • Oynarsın merak etme işlemcin ultra kategorisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 civarı fps vermesi gerek. Düz hd graphics lerde bile 35 fps veriyor tabi akıcı olmuyor pek. hd4000 ile 50-60 civarı verir. Ki 50 fps üstü çok akıcı olmazsa fena sayılmaz. Zamanında epey oynadım bu fps değerlerinde. İşlemciye yük bindirdiği doğru oyunun fakat işlemci o kadar da aşağı değil. Bu fps değerlerini vermesi gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama
    i5 3210m
    hd 4000
    1366x768
    Low ayarlar

Kaç fps alırım ? 60 benim için yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    hd 3000 ile 30-60 arası alıyordum o da buna yakın ayarda bir şey alır. (işlemcim i7 2600k) oyundan pek keyif alamazsın ama benden demesi. en az 150 fps üstü alabilmek lazım oyunun akıcı olabilmesi için.(60 hz monitör için bile.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

hd 3000 ile 30-60 arası alıyordum o da buna yakın ayarda bir şey alır. (işlemcim i7 2600k) oyundan pek keyif alamazsın ama benden demesi. en az 150 fps üstü alabilmek lazım oyunun akıcı olabilmesi için.(60 hz monitör için bile.)

sağolasın hocam gt630m var aynı zamanda da çok ısınıyor diye onboard kart ile oynamayı planlıyordum sanırım yalan oldu :( gt630m in de hd4000den cok ileri olacağını sanman :( 2gb 128bit ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 25 Kasım 2016; 9:52:29 >
    valla oyunu ne derece oynamayı planlıyorsun bilmiyorum ama rank kasıcam falan diyorsan o iki ekran kartıyla da işin zor. istanbuldaysan adekse git yada oturduğun ilde pcsi sağlam bir internet kafa varsa git bir orada oyna oyunu sonra gel evinde oyna aradaki farkı görürsün. kendim mecburiyetten kullandığım için biliyorum. ama ben böyle arada girip kafa dağıtmalık oynarım diyorsan işini görür bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

valla oyunu ne derece oynamayı planlıyorsun bilmiyorum ama rank kasıcam falan diyorsan o iki ekran kartıyla da işin zor. istanbuldaysan adekse git yada oturduğun ilde pcsi sağlam bir internet kafa varsa git bir orada oyna oyunu sonra gel evinde oyna aradaki farkı görürsün. kendim mecburiyetten kullandığım için biliyorum. ama ben böyle arada girip kafa dağıtmalık oynarım diyorsan işini görür bence.

Maalesef geçti o kasma işleri hocam ya öğrencilik olsa yapardık eskisi gibi :( akşamları arkadaşlar ile kafa dağıtmak için aldırıyorum herkese de :) Sağolasın ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=v457x927Puw

o kadar da kötü olacağını sanmıyorum. Bence düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Zaten havalar soğuk ısınma sorunu kolayca çözülür diye düşünüyorum
  • 6700ın dahili grafiği ile oynuyordum direk lemden mg2e attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    aim almak imkansız işte 120-150 fps altında. cs go direk donanıma bakan bir oyun istediğin kadar yeteneğin olsun düzgün ekipman yoksa bir halt yapamıyorsun. dolar da uçmuşken bizim işler iyice zorlaştı yaza doğru 4 lirayı görür gibi avrupa da ambargo falan koyacağız diyor hayırlısı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

aim almak imkansız işte 120-150 fps altında. cs go direk donanıma bakan bir oyun istediğin kadar yeteneğin olsun düzgün ekipman yoksa bir halt yapamıyorsun. dolar da uçmuşken bizim işler iyice zorlaştı yaza doğru 4 lirayı görür gibi avrupa da ambargo falan koyacağız diyor hayırlısı artık.
    gelecekten geliyorum dolar 6,92tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.