Şimdi Ara

intel hd graphics 5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bie bilgisayar aldım ve bu ekran kartı var 8gb ram var hangi oyunları kasmadan açar bu ekran kartı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim o bir ekran kartı değil.O işlemcideki grafik calıştırıcısı.Yani pc de ekran kartı yok.Böyle pc lere para verilmemeli .Pc yi ne kadara aldın sormak isterim.
    Ve üzüleriek demek isterimki çogu oyunu unut . o grafik birimi (ekran kartı demiyorum bak ) Çogu oyunu acar ama sadece acar oynatmaz . Mesela Gta 5 i unut.

Keşke alamadan önce biraz araştırsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 18 Mayıs 2017; 1:18:31 >
  • Casper mı aldın ? Yoksa sahibinden.com da milleti kazıklayacak yer arayan saçma sapan bilgisayarcılardan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 18 Mayıs 2017; 9:25:17 >
  • bence atom bilgisayarın saçma sapan bilgisayarcıklarındandır.
  • İstanbul bilişimden dell insirpion 1543 1500 e aldım

Peki yeni bir ekran kartı alsam bu pcye takabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takarsın ama ekran kartıyla kalmaz ara kablo lazım pcnın arkasını acıp anakartın yanındakı mini express girisine takıcaksın calısır ama çokta önermem çok kablo lazım olur ve sahsen ekran kartından tam verım alamazsın diye dusunuyorum çünkü ekran kartın kasa gibi olucak tozun icinde gittikce sıkıbtı yasarsın bence o pcyı sat yeni al yada varsa iade et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.