Şimdi Ara

AMD Radeon HD 6510 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım AMD Radeon HD 6510 her siteye girdim çıktım bu ekran kartı oyun açmaz diyorlar baya kötü vs. diyorlar bende bi bakıyım dedim kendi ekran kartıma buymuş. Ama anlam veremediğim GTA V, Battlefield 4, Shadow of Mordor vs. gibi oyunları Low'da bile açamaz deniliyor ama ben BF4 dışında hepsini orta ayarlarda 0 kasmayla oynuyorum. FPS 30 üstü olması lazım yalan olmasın. Benim ekran kartı farklıda sistem mi öyle gösteriyor anlamıyorum ekran kartı alıcam bu yüzden kararsız kaldım. Çalıştır>dxdiag baktım ordan da ama anlam veremiyorum ya herkes bu kartı yanlış biliyo yada benim pc yanlış gösteriyo.

Win10 geçmeden önce CSGO en yüksek grafiklerde baya yüksek FPS alıyordum hatta win10 geçtikten sonra fps düşüşleri yaşandı o kadar sizce bu olayın sebebi ne ekran kartı alamıyorum delirmek üzereyim :)

• Benim HD6790 a da öyle diyordu herkes ama maşallahı var şuana kadar oynadığım oyunlarda bir sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Benim HD6790 a da öyle diyordu herkes ama maşallahı var şuana kadar oynadığım oyunlarda bir sıkıntı olmadı

Sitelerde yapılan testlere göre bu kartın benim oynadığım hiç bir oyunu açmaması lazım ama takır takır açıyor valla anlamıyorum.
  • Tamamen çöp değil ama zayıf bir kart oyun oynuyorum yazmışsınız oyun oynamak var oyun oynadığını zannetmek var..Ayrıca bayağı eski nesil bir kart..Eğer ciddi oyun oynamayı düşünüyor iseniz kartınızı değiştirmenizi öneririm..Elinizdeki kart ne öldürür ne güldürür..İşin özeti..
  • Kendimde kullandım bi arkadaşın hazır kasasından sökmüştüm fena sayılmaz hatrı sayılır performansı var üzeceğini düşünmüyorum düşük çözünürlükte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Tamamen çöp değil ama zayıf bir kart oyun oynuyorum yazmışsınız oyun oynamak var oyun oynadığını zannetmek var..Ayrıca bayağı eski nesil bir kart..Eğer ciddi oyun oynamayı düşünüyor iseniz kartınızı değiştirmenizi öneririm..Elinizdeki kart ne öldürür ne güldürür..İşin özeti..

Yok zaten bende biliyorum iyi olmadığını sadece o kadar çok oyun açmaz diyenler oluyor ki ben bile oyun karşımda açıkken şüphe ediyorum artık :) Biraz daha para biriktirip sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum zaten :)
  • Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

İnanın bilmiyorum ama yüksek değil düşükte değil. Ortalama bir şey.
  • Ultra takintin FPS takintin yoksa oynarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of Mordor oyunu var orda hikaye baya önemli benim için bir tek orda grafik takıntısı yaşıyorum diğer oyunlarda hiç öyle bir takıntım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123burak

Shadow of Mordor oyunu var orda hikaye baya önemli benim için bir tek orda grafik takıntısı yaşıyorum diğer oyunlarda hiç öyle bir takıntım yok.

Eğer imkânınız varsa ekran kartını guncellerseniz oyunlarda daha çok rahat edersiniz
    Ben ilk zaman 5670 kullandım low medium arası oynuyordum daha sonra r7 265 e geçtim high ultra arası oynatıyor ama ultrada zorlaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah klavyemi saatimi vs. satarsam almayı düşünüyorum 1000TL'ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.