Şimdi Ara

Intel i5 6600K GTX 970 Sistem Oyunlarda 1 Saniyelik Donma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Sirkem tatlı değil durumu bu da. Almışsınız kullanıyorsunuz ancak kusurları var bir kullanıcı olarak bilinçli bir şekilde ürününüzü savunun bence. Şu yaptığınız hiç mantığa uyar hareketler değil.

Hocam nvidia tarafında f/p ekran kartıdır gtx 970. 1080p için nvidia almak isteyen birisi için en İdeal kart. 980 in az kırpılmışı aynı şekil fiyatı da kırpılmış bir kart.

Gta5 Fallout 4 far Cry primal Tom Clancy's The Division cs go mafia2 sniper elite v3 oyunlarının hepsini oynuyorum. Gta5 hariç hepside Full ayarla diyebilirim. Hiçbir şekilde fps drop vs yaşamadım.

Ben bir kullanıcı olarak deneyimimi söyledim. Ayrıca araştırma yapıp söylediğinizin mümkün olmadığını ispat eden sadece çamur attığınızı gösteren bir grafik paylaştım.

Hayır utanmasanız red alert 2 oynarken bile kasar çünkü kart bozuk diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama bir bilginiz yok sadece konuşuyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırasıyla,

Driverları güncelleyiniz, format atınız, bios resetleyip tekrar güncelleyiniz. Bu işlemlerden sonra sorununuzun çözülmesi gerekmektedir.
  • Donma aninda, kasadaki HDD isigi yaniyor mu?

• HDD ışığı nerde acaba ? format atmayıda pek istemiyorum
  • Krospy K kullanıcısına yanıt
    Kasanın önünde, sürekli yanan güç ışığının yanında, arada sırada yanan bir ışık vardır. HDD ışığı oluyor.

• Şuan yanıyor yanıp sönmeden . Hd tune programı tavsiye etmiş arkadaş o çalışıyor arka planda
    Yani, donmalara senkronize bir şekilde mi yanıyor? Donduğu sürece, kesintisiz yanma gibi?

HD Tune kapalıyken deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Mayıs 2016; 1:17:21 >
  • Donduğunda oyun 1,2 saniye yanıyor sonra tekrar yanıp sönmeye devam ediyor
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    arastirmis, yetkili bir abi derken sizi atlamisim, berkayjan la ayni kategoridesiniz, simdi gördüm

siz, "tersmantik" hocamin size özel yükledigi kapakfotografini sanirim anlayamamis olacaksiniz ki 2. yorumunuzdaki performans, 1. yorumunuzu gecmis.

"bir kullanıcı olarak bilinçli bir şekilde ürününüzü savunun bence" derken bu kismi anlamaya türkcem yetmiyor. ürününü savunacak olan onu üreten firmadir. Bu ürünü kullanan tüketici, ürün hakkinda edindigi deneyimleri kullanici yorumu olarak, bu tip forumlarda o ürünü kullanmayi düsünen diger tüketicilere aktarir. Tersmantik hocamizin yaptigi da budur. fanatiklik yok suan bu konuda yani...
    *oyun dondugu anda harddisk isigida senkronize bir sekilde yaniyorsa, oyun tekrar devam ederken isikta yanip sönmeye devam ediyorsa, sorun hdd gibi görünüyor.
  • SSD yede atıp denemelimiyim ya ikisindede oluyorsa Ram yüzünden olabilirmi ?
    hocam 7200 rpm bir hdd nin takilma yapmasi sacma geliyor. bende de wd blue var ayni ekran karti ve hicbir takilma olmuyor. ama ssd ye kurup deneyin eger takilma olmassa hdd de sorun olabilir. ama olmamasi lazim o hdd de bir takilma sorunu :D

bu arada bazi arkadaslar 3.5 gb vram falan filan demis. adam hayatinda 970 li kasada oyun oynamamistir gelip bur atip tutuyor. gayet guzel ve en cok tercih edilen ekran karti su an. bu nesilin tam bir standart 1080p 60fps ultra detay cizgisini belirleyen ekran karti diyebiliriz. su ana kadar her oyunu 60 fps 1080p ultrada sorunsuz sekilde oynadim

pascallar ciktiktan sonra yayginlassin yerlerine iyice otursunlar sa 970 i satip 1070 e falan gecmeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 7 Mayıs 2016; 3:07:11 >
  • A. C syndicate oynarken anlık donma sorununu bende yaşıyorum. 6600k,gigabyte Z170X-Gaming 7, 16 gb ram ve 240gb SanDisk Ultra ssd, Asus 980strix ile oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşta vardı aynısı,windows updateleri yaptık,ekran kartı driverını silip yeniden yükledik,bios update yaptık düzeldi.
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    hocam division da 3,2 gb oluyor 1080p de
  • Format ile her şey halloldu arkadaşlar ayrıca ekran kartına bir şeyler söyleyenler icin fps değerlerini aktarma gereksinimi duydum gta v ultra ayarlar msaa hariç herşey full max 120 en düşük 80 alıyorum assassin creed unity msaa kapalı ultra da en fazla 85 en düşük 65 alıyorum Witcher 3 ile ultra 80 en düşük 65 elimde bunlar var simdilik divisionda var ama çok oynamadım en son ultrada açtım fps bakmadım ama gayet akıcıydı 60 tan aşağı oldugunu sanmıyorum (O.C suz) yardım eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar :)
  • Konuyu Hortlatacağım Belki Ama Aynı Sorun Bende 10 Saniye Süre İle Var format attım wın 10 kurdum yok wın 7 stabıldır onu kurayım dedım yok ondada sorun devam ettı

Sistem

Asus z170 Pro Gamıng

Knıgston savage 8 gb 3000 mhz ram

240 Gb Corsair HDD

1.5 TB Seagate Harddısk 7200 rpm

GTX 760 Ekran Kartı ( Eskı Sıstemımdekı Kart Para Olduğunda 1060 1070 vb. alınacak )

i5 6600k İşlemci

Yardım Edebilecek Varsa cevap beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.