Şimdi Ara

intel i7 core problemmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel core i7-720 1.6GHz ile turbo 2.8GHz özelliğe sahip bil satın aldım. işletim sistemimi değiştirmek için windows7 32 bit yükledim. format işlemi esnasında sistem dosyasınıda sildim. su an bilgşsayarın işlemci ozelliği olarak 1.6 gorunuyr ve işlemci test porgramları ilede 1.6 civari bişey cıkıyor.
    Turbo özelliği kapatılmıs mı????
    yardımcı olursanız sew,n,r,m kolay gelsinn

• Bu özellik format ile kapanmaz ancak BİOS tan kapatılabilir biosa girip turbo-boost seçeneğinin ne durumda olduğuna bakın enabled yaparsanız sorun düzelir.
  • oncelikle çok tsk ederim ilginiz için
    ben BIOS a girdim ama turbo boost ile ilgili bir yer bulamadım işlemci ile ilgil herhangi bir menu yok ve tum menulere ve alt seceneklerede baktım bulmadım nasıl bir couzm yolu onerirsiniz????
  • Biostan herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok eğer ki default ayarlara çektiysen.

turbo boost özeeliği kullandığın yazılımlara göre otomatik devreye giren bir sistem

eğerki kullandığın yazılımın çoklu işlemci desteği yoksa işlemci otomatik olarak diğer işlemcileri kapıyor. tek işlemciye overcloak yapıyor. yok yazılım 2 çekirdeği destekliyorsa bu sefer diğer 2 işlemciyi kapıyor gibi gibi çalışma mantığı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    intel core i5-2500K @ 3,30GHZ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.