Şimdi Ara

Intel’in harici ekran kartı AMD sistemlerde çalışmayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Lisa Su nın yaptıklarına , vizyonuna bak.Bir de su mantaliteye bak.

• Ekran kartım intel moruk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir döt yangını ise artık.

• Çok da lazımdı. Kendileri kullanır o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ocak 2021; 4:5:30 >
  • Farkındalık yapmak istemiş gitmeyin üzere zaten AMD üzeceği kadar üzüyor. Kalp kırmayalım devam et INTEL Sonunda sende nokia gibi olacaksın.

• Belli ki teknik bir sebepten. Tabii aynısını amd benzer bir kartla yapsa amd hep en iyi olduğu için mükemmel iş yapar. Intel hep kötü iş yapar zaten.

• İntel de de calismiyor ki, H310 a ozel bios koydum tak kullan demis.12. nesil cikarken kac kisi H310 alir?

• Kendi topuğuna sıkmış

• bari komple soc yapsaydın mübarek  

• Yok efendim özel bios gerektiyor hafız bios'a ne menem protokoller scriptler giriyosunuz. Dandiriboktan kısıtlamalarınız ne kadar korkak ve aciz olduğunuzu gösteriyor. Çözüm amd, gelecek amd
  • Bazen düşünüyorum da Allah'tan yazılım şirketleri bizim yazılım sadece intelde çalışır başka yazılım da sadece AMD de çalışır demiyor. Adobe un intelde 3dsmax in sadece AMD de çalıştığı fikri adamı deli eder. Sadece intelde çalışan ekran kartı ikinci el satışta da başa bela olur ben almam mesela. Üstelik aldın oyınlarda sorun olmayacağı ne malum çökse mavi ekran verse uğraş dur

• Bilgisayarımdaki işlemci ve ekran kartının bu haberdeki olaydan etkilenerek arasında gecen konuşmadır.

intel 4790= Kanka duydunmu bizimkiler sizi kıskanıyorlar ?

amd r9 380 nitro: Hayırlısı be gülüm.

• Alt segment bir firma kurabilir demedi demeyin .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.