|
Bildirim
Bu ne la? Böyle saçmalık mı olur? Neden harici yapıyorsun o zaman? |
İyi kendileri kullanır işte
|
AMD beni öyle dağıttı öyle derbeder öyle arabesk bir ruh haline soktu ki can sıkıntısından böyle şeyler yapıyorum amaçsızım beni kendi halime bırakın çalışması yapmışlar :)
|
Ulan intel |
Ekran kartını geçtim.ben böyle bir firma görmedim.
|
Bir Lisa Su nın yaptıklarına , vizyonuna bak.Bir de su mantaliteye bak. |
İntel şaşırtmadı :) Kendi çalar kendi oynar artık. Bir de kendi her işlemcisinde de çalışmıyor ahaha :D
|
Bunu derse kendi kaybeder, onun yerine açıklama yapıp " Biz Intel & AMD işlemciler de de grafik kartının el verdiği ölçüde tam destek veriyoruz " derse işte o zaman darbeyi vurur Intele. Intel Grafik kartlarını için Bknz. ölü doğmak. |
Nvidia gibi azılı bir rakip bile bunu denemedi, çıkarırsınız da sonra silinir gidersiniz, zaten intel sevmezdim iyice nefret ettim.
|
Bu ne la? Böyle saçmalık mı olur? Neden harici yapıyorsun o zaman? |
|
|
6.7 nesiller ile çalışsa gene anlam verirdim, intel iyi değil galiba |
Intel değişmek zorunda yoksa batacak uzun vadede. Boşuna CEO değiştirmediler. ARM ve RISC-V ciddi tehlike yaratıyor hem Intel'e hem de AMD'ye. |
|
Bu kararları arkada kim veriyor merak ediyorum. AMD veya Nvidia kart alıp millet yola devam eder. Herhal kendilerini hala tekel falan sanıyorlar. |
|
|
Intel çoh iyi yiğenim. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha piyasada yer bile edinememişken bu tarz kararlar çok riskli(onboard dışında). Bunun sonu şuna gider. İleride intel 15. nesil cpu lar çıktığında ona güncelleme yapmak zorundasın yoksa ekran kartın çalışmaza kadar gider bu iş. Klasik intel işte. Daha önce anakart aldırmaya zorluyordu şimdi de aynısını başka yöntemlerle deneyecek. Bu tarz müşteriyi yolmaya yönelik firmalardan artık kurtulmak gerek. Sırf bu sebeple amd aldım aynı şekilde de devam etmeyi düşünüyorum. |
Bir alternatif daha geldi ortalık biraz daha kızışır belki fiyatlar kırılır dedik adamların yaptığına bak. Bence bu karardan dönerler. Kim ister ki böyle bir şeye bağlı kalmayı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|