< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel’in harici ekran kartı AMD sistemlerde çalışmayacak (2. sayfa)
-
-
Bu kartın kullanıcı hedef kitlesi kim?
-
Intel bir türlü akıllanmıyor. Sol topuğuna sıkmıştı zaten sıra sağ topuğuna gelmiş anlaşılan. -
Hocam böyle strateji uygulamaları pazar payına düşüş olarak yansımaz mı? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? -
İnsanlara bu kafayla zorla işlemci mi satacak yani?
-
İşlemcinin yanında cam bardak misali hediye versinler o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Project Zhao
Hocam böyle strateji uygulamaları pazar payına düşüş olarak yansımaz mı? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?2010'lu yıllarda da kendi anakartini üretmiş ve bazı markalara ram ve ekran kartında kısıtlama yapmıştı sonra gelen tepkiler üzerine birçok marka intel ile uyumsuz ibaresi koydu ters etki ederek intel kendi anakartlarinin üretimini durdurdu ve büyük zarar etti. Akillanmiyor yani intel. 2010lu yıllarda 1.6 Milyar $ zarar etmişti sırf bu kısıtlama sebebiyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bshaar387
Bu kartın kullanıcı hedef kitlesi kim?İntelfans kitlesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan intel
-
Kullanicilarinda pek umrundaydi zaten,Kendini kanitlamiş markaşar varken senin kartlarina para baglamak saçmalik olurdu de git tepe tepe kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
Yarın da AMD misilleme yapar ekran kartlarimiz intel ile çalışmaz der.Bunu derse kendi kaybeder, onun yerine açıklama yapıp " Biz Intel & AMD işlemciler de de grafik kartının el verdiği ölçüde tam destek veriyoruz " derse işte o zaman darbeyi vurur Intele.
Intel Grafik kartlarını için Bknz. ölü doğmak.
-
Çok canım sıkılıyor ne yapsak ki micheal tadında bir şirket aferin devam.
-
İntel sistemlerde çalışacağının garantisi var mı bulú ekip? -
Nvidia gibi azılı bir rakip bile bunu denemedi, çıkarırsınız da sonra silinir gidersiniz, zaten intel sevmezdim iyice nefret ettim. -
Intel'e tepkim
-
hiç bir kullanıcı doğası gereği kısotlanmayı sevmez onuda geçtik para verip alacağım ekran kartı olmaz sistem seçerim dicek intele bol şans dilemiyorum böyle tekelci zihniyet batar yok olur umarım ayrıca dürüp büküp totonuza monte edebilirsiniz. -
bence batmak istiyor yoksa bu saçmalığın başka izahı olmaz. delirmiş bunlar komple. -
Intel son zamanlarda çok yanlış hamleler yapıyor. Bu da onlardan birisi. Üzücü. -
Daha fazla satmak varken saçma olmuş, potansiyel müşterilerini baştan sınırlamış.
-
AMD kullanıcısı İntel'in dandirik VGA'sını napsın ? Ya takımı bozmaz Radeon alır ya da GeForce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X