|
Bildirim
Sentetik test bunlar. mühendislik örnekleri... adamlar 5xxx serisi getireceğiz diyorlar sen 4060 ile boy ölçüştürüyorsun ki orta segmente sallıyorsun ürünü. bi başarı mı başarı ama gerisi yok. sadece intelin her zamanki gibi havadaki iddaaları... bana ısısı ne durumda kaç derecede bu sonuçlar bunlarla gel. ne kadar gerçekte güç tüketimi var. komponent olarak ne kullandın, gerçek olarak üzerine ne olacak bunları göstersen daha iyi olmaz mı intel?
|
|
|
11,300 lira satış fiyatı ile türkiyede 1 tane dahi satamaz. |
Fiyat kötü lakin en düşük 4060 11,500 lira ki bu kart daha güçlü. Arkadaşıma bekle demiştim, bunu sipariş vermesini söyledim. İlk nesilde tester olma muhabbeti de bitti, devam. Yalnız almayı düşünen arkadaşlara; LE versiyonu böyle geldi, Sparkle vs daha düşük fiyatlara gelecek o kesin, beklesinler. Biz LE istediğimiz için alıyoruz. |
|
Limited Edition |
|
|
Testlerde de RTX 4060'ın önünde. Fark çok açık olmasa da durumu fena değil. Frametime konusunda biraz kötü, ama sürücülerle düzeltilebilir. Enerji verimliliği de 4060'la benzer. 50 serisini görünce durumu daha iyi değerlendirilir. Ama 5060'ın gelmesi muhtemelen bahar aylarını bulacaktır. |