Şimdi Ara

İNTEL İŞLEMCİ YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufaktan ufaktan bilgisayarımı değiştirme kararı aldım ve i5-6500 ve i5-6600K arasında kararsız kaldım genellikle oyun oynayacağım bilgisayar için i5-6500 yeterli olur mu yoksa biraz kasıp i5-6600K mı almalıyım ?

• hız aşırtma yapmayı bilmiyorsan veya ilgi dahilinde değilse K serisi işlemci almana gerek yok. K serisine z170 çipset anakart ve soğutucu da almak gerekirken (soğutucu çıkmaz kutusundan)

6500 e h110 h170 b150 anakart alıp stok soğutma kullanabilirsin.
  • Hız aşırtma yapmayı bilmiyorum pekte ilgim dahilinde değil fakat i5-6500 yeterli olur mu ?
  • efe1kaan E kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayan adama gayet yeterli bir islemci 6500 tabi oyun icin asil mesele ekran karti yanina uygun bir kartla iyi ikili olur

6600k biraz daha ileriye dönük ilerde yetmedgi zaman gelince hiz asirtma yapilsin bu sayede daha uzun gitsin amaclidir. Yada hevesin vardir ugrasiyorsundur saf islemci gucu lazimdir vsvs Tabi buna bagli sogutma masrafi ve daha iyi anakart lazim oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı için gtx 970 düşünüyorum 6500 için uygundur diye düşünüyorum yada bir tavsiyeniz var mı ?
  • efe1kaan E kullanıcısına yanıt
    Uygun amma gtx970 s
    Artik sifir alinacak kart degil bu ay rx 480 geliyor daha uyguna daha cok performans vadediyor beklemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı biraz sabır ve araştırma gerektiren bir konu haklısınız. teşekkür ederim yorumlarınız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.