Şimdi Ara

intel lga 775 kendi fanı nasıl takılıyo??acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.intel lga stok fanı nasıl takılıyo arkadaşlar..bilen var mı?ok yönüne mi çevircez yoksa tersi durumdayken bastırıp ok yönüne doğru sıkıcaz mı?yoksa hiç çevirmicez mi?çıkarırken mi çevircez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küçük_hüsamettin -- 26 Mart 2007; 22:15:49 >

• yok mu bilen birileri
  • Sadece bastırıyorsun. Çevirme işlemini fanı yerinden sökerken yapıyorsun.
  • vidaları boşluğa oturtcan sonra vidaların üstüne bastırcan ondan sonra kilitlemek için ok yönünün tersine döndürcen
  • şimdi hanginize inanayım arkadaşlar.ok yönünün tersinde iken boşluğa oturtup bastırıyomuyuz yalnızca? yoksa bastırıp ok yönüne çeviriyomuyuz
  • ben bile takamadım onu ya az daha bastırsam anakart cart diye ayrılacak sandım. bence çok zorlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük_hüsamettin

şimdi hanginize inanayım arkadaşlar.ok yönünün tersinde iken boşluğa oturtup bastırıyomuyuz yalnızca? yoksa bastırıp ok yönüne çeviriyomuyuz

bastırcan bastırdıktan sonra tam oturcak sonra ok yönünün tersine çevircen böylece kilitleyecen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

Orjinalden alıntı: küçük_hüsamettin

şimdi hanginize inanayım arkadaşlar.ok yönünün tersinde iken boşluğa oturtup bastırıyomuyuz yalnızca? yoksa bastırıp ok yönüne çeviriyomuyuz

bastırcan bastırdıktan sonra tam oturcak sonra ok yönünün tersine çevircen böylece kilitleyecen

ama çekince geliyo öyle ok yönüne çevirmeyince de tam oturdu sanki ama çevireyim mi yine de acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küçük_hüsamettin -- 26 Mart 2007; 23:02:35 >
  • ok yönünün tersiine çevir ama en başta fanın tam oturduğuna emin ol anakartla beyaz yerin arasında boşluk olmamalı ok yönünün tersine çevirdikten sonrada asılırsan genede kurtulur(güç uygulayarak asılırsan)hafif ızgaradan tut fanı kaldırmaya çalış eğer kalkmassa tam oturmuş demektir
  • pardon cevap gelmiş bi okuyayım yazarım yine.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küçük_hüsamettin -- 26 Mart 2007; 23:16:05 >
  • yani takarken ok yönünün tersine iken
    1)takıcaz,
    2)bastırıcaz
    3)ve ok yönüne doğru sıkıcaz ayakları.

doğru mudur acaba hocam yani yam olarak böyle mi?
  • evet öle
  • teşekkürler yordum senide acemilik zorrr
  • adamı çizmişler de belki okur@kızılejder naaptın adama yakıcak işlemciyi...ok yönüne falan gerek yok ki takarken..tersi durumdayken bastırıyosun o kadar.ok yönüne fanı çıkartırken çeviriyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.