Şimdi Ara

intel q8400 + 6850 uygun mudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar q8400 işlemci 4 gb ram 1 tb hdd 4600 ekran kartı vardı yerine xfx 6850 almayı düşünüyorum.
    sizce her hangi bir sorun olur mu?

600w highpower + 6850

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94860

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/high-power--hp-ep600-br--600w-element-bronze-80plus-bronze-sertifikali-guc-kaynagi.aspx

• Birazdan aşağıda sürüyle "darboğaz" kelimesi kullanıcak.
    Haberin olsun.
    Ben olsam çok dikkate almazdım.
    1920*1080'de heç bişeycik olmaz kanımca
  • Hazırlanın, darboğaz-fili'ler geliyor.

Azıcık bir o.c ile hiç bir sorun olmaz.
  • 3ghz+oc ile hiçbir problem olmaz.
    kart hakkında ise yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum izmir sıcagında en fazla 56 derece gördüm şimdilik.
  • Bende bugün aldım aynı karttan.Q8300 var bendede pek sorun olmadı suana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q8400 ve hd6870 kullanıyorum problem yok tmm
  • Herhangi bir darboğaz yapmıyacaktır hocam forumda darboğaz şehir efsanesi olmuş herkes yapar yapar diyip duruyor merak etmeyiniz fakat işlemciye 1-2 dokunsanız fenada olmaz :)
  • arkadaşlar teşekkür ederim siparişi geçtim eksenden bir kaç güne fotograflarını eklerim
  • 3.0 ve üzeri şart
  • 3.2 ghz ve üzeri şart hatta imkanın varsa yen i,nesil intel al. Q serileri artık eskidiler, çağa ayak uydurmak lazım.
  • Sorun olmaz dostum. Millet kullanmadan gördüğünü sallıyor. Delinin biri kuyuya taş atmış hesabı. oc yapmadan da kullanabilirsin. 3 ghz şart değil. 2.5 ghz de sorunsuz kullanırsın. ama 3 ghz e aşırtmak zor bişey değil. Performans getirisi olucaktır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

3.2 ghz ve üzeri şart hatta imkanın varsa yen i,nesil intel al. Q serileri artık eskidiler, çağa ayak uydurmak lazım.

Q8300 işlemci var oc yok. gtx 560 ti ekran kartıyla hiç darboğaz falan yapmadı.(artık darboğazı nasıl anlıyosunuz onuda bilmiyorum. oyunlardan anlıyosanız eğer kasma falan yok)

yani şimdi Q8300den i5'e geçince çok mu performans artışı olacak?

alt tarafı win7 puanı 7.2 den 7.6 ya falan çıkar heralde ve bunun içinde işlemci değişimine Gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife

Sorun olmaz dostum. Millet kullanmadan gördüğünü sallıyor. Delinin biri kuyuya taş atmış hesabı. oc yapmadan da kullanabilirsin. 3 ghz şart değil. 2.5 ghz de sorunsuz kullanırsın. ama 3 ghz e aşırtmak zor bişey değil. Performans getirisi olucaktır biraz.

sallayan sensin q6600 2.4 ghz de nba2k ve bilimum fps de gtx260 a bile darboğaz yapıyor.full hd oynicaksa darboğaz daha az olur yük ekran kartına bineceğinden ancak genede mutlaka olucaktır daha çok cpu ya yüklenen oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

Sorun olmaz dostum. Millet kullanmadan gördüğünü sallıyor. Delinin biri kuyuya taş atmış hesabı. oc yapmadan da kullanabilirsin. 3 ghz şart değil. 2.5 ghz de sorunsuz kullanırsın. ama 3 ghz e aşırtmak zor bişey değil. Performans getirisi olucaktır biraz.

sallayan sensin q6600 2.4 ghz de nba2k ve bilimum fps de gtx260 a bile darboğaz yapıyor.full hd oynicaksa darboğaz daha az olur yük ekran kartına bineceğinden ancak genede mutlaka olucaktır daha çok cpu ya yüklenen oyunlarda

q6600 la q8400 ü bir mi tutuyosun?
    al işlemciyi dene gör oluyor mu olmuyor mu..

• İşlemcin gayet iyi. Hiçbir sorun olmaz. Baktın hafif kasıntı var; işlemcine biraz gaz verdin mi tamamdır.
    Yalnız, belleği 6'ya çıkarmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Temmuz 2012; 22:40:02 >
  • ss geldi arkadaşlar

intel q8400 + 6850 uygun mudur

unboxing - kutu açılımı yaptım izlemek isterseniz

http://www.youtube.com/watch?v=Jy2ybTtlYIA&feature=plcp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

q6600 la q8400 ü bir mi tutuyosun?
    al işlemciyi dene gör oluyor mu olmuyor mu..

http://www.anandtech.com/bench/Product/53?vs=89

evet çok fark var gerçekten

• Konu işlemcilerin performansı veya karşılaştırması değil. 6850yle darboğaz yapar mı yapmaz mı. Bende diyorum ki yapmaz dene gör. Düzgün okuyun şu yorumları. Arada az bir fark olabilir evet. Fakat fark yoksa neden o zaman q8400 çıktı? Ayrıca benchmarklarla bu iş olmaz al 2 tane işlemciyi sırasıyla aynı sisteme tak dene. Aynı saat hızlarında aynı performansı veriyormu yoksa q8400 daha fazla mı performans veriyor bak bakalım. Zaten benchmarktada azda olsa aradaki fark belli olmuş. Bilmesem yorum yapmazdım emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapethelife -- 20 Temmuz 2012; 19:40:06 >
  • bir çok oyunu full ayarda oynadım sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.