Bildirim
intel(r) management engine interface yükliyemiyorum sürekli uyarı veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Driver sorunu gider diyiyorum gideremiyor ve sorunda vermiyor sadece guncellenemiyor diyiyor
Güncelle diyiyorum güncellendi diyip güncelliyemiyor
Bu driverları nasıl yükliyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi güncellerken
bu aygıt başlatılamıyor (kod 10) hatası verdi
windows 10 çözümde ise aygıtı güncelleyin düzelir diyiyor, zaten güncellerken bu hatayı alıyorum -
Şunu bir deneyin sürücünün kurulmasını engelleyen bir şey varsa zorla kurmasını sağlıyor bazen.
1-) En güncel sürücü sürümünü indirin. [Sanırım 10.1.1.42]
2-) İndirdiğiniz dosyayı C: klasörüne kopyalayın. (direkt olarak C: içerisine herhangi bir yere değil)
3-) Başlat-Arama kısmına gelin tırnaklar olmadan "cmd" yazıp Enter tuşuna basın ve uyarıya evet diyin.
4-) Şu kodu dosyanın ismine göre kırmızı yazan kısmını değiştirip yazın ve Enter tuşuna basın.
C:\DOSYANINADI.exe -overall
5-) Biraz bekleyin daha sonra gelen ekranda normal kurulumu gerçekleştirin.
Umarım çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 10 Temmuz 2017; 23:10:19 > -
zip dosyası şeklinde indi
zipli halini
zipten cıkardıgım şekildede
exe dosyasınıda cıkardıgım halde işe yaramadı
is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file
hepsinde bunu yazdı. Dosya bulunamadı gibi birşey. Suanki sorunu ekran kartının ısındıgının farkına varmayıp fanı hızlandırmıyor, ekran kartının kaç derecede olduğunuda göstermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 11 Temmuz 2017; 0:36:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
zip dosyası şeklinde indi
zipli halini
zipten cıkardıgım şekildede
exe dosyasınıda cıkardıgım halde işe yaramadı
is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file
hepsinde bunu yazdı. Dosya bulunamadı gibi birşey. Suanki sorunu ekran kartının ısındıgının farkına varmayıp fanı hızlandırmıyor, ekran kartının kaç derecede olduğunuda göstermiyor
Sanırım eski sürümlerde işe yarıyordu. Üzgünüm :/
Edit: Kendi sitesinden indirdiyseniz şunu demeyin onlar eski: http://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=352&func=fileinfo&id=2936&lang=en
Bu güncellemeyi yapmadan önce eski sürücüyü aygıt yöneticisinden silmeyi unutmayın.
İşe yaramazsa chipset sürücü güncellemeyi deneyin.
O da olmazsa BIOS resetleyin.
Hiçbiri olmadıysa ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip üretici sitesinden indirip kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 11 Temmuz 2017; 0:57:17 >
-
dedinizi yapmaya çalıstım.
Aygıt yöneticinden kaldırıyorum, yeniden başlatmadan yükleme yapmıyor
yeniden başlattıgımdada aygıt yöneticisinden kaldırsam bile, geri geliyor
setup ndan kaldırıp, yükledim yinede değişmedi
chipset ise bulamıyorum, anakart modeli hep predator g3-571 cıkıyor. Bu notebookun modeli zaten
programlarla baktım, dos sistemden baktım yine aynı isim cıkıyor hep, anakart modeli cıkmıyor
olmicak gibi geliyor içimden
Şimdi ise ekran kartı sıcaklını gösteriyor, fan ayarını yapıyor. Hala aygıt yöneticisinde bu sorunu göstermeye devam ediyor. Bu 3 driver ne gibi sorunlar yapar anlam veremedim. Bazı sitelerde uyku moduna geçirme için işe yarıyor derken, bazı sitelerde ise anakart bileşenlerinin birbirleri arasındaki iletişimde etkili yazıyor -
hocam aynı sorun bende vardı. şöyle yaptım. indirdim driverı. bi klasöre çıkarttım. sonra aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle dedim. sürücü klasörünü seçtim. yüklendi. siz de böyle deneyebilirsiniz. -
Format attım ve çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X