Şimdi Ara

İntel ve AMD anakart tavsiyesi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Ev için kasa topluyorum.En son sistemin P4 olduğu için yeni bileşenlere uzak kaldım biraz.O yüzden sorum şöyle:

Intel E5200 işlemci için ve AMD Athlon X2 7750 için ayrı ayrı olmak üzere anakart tavsiyesi istiyorum.Çok aşırı özellik beklemiyorum karttan,onboard ekran kartı falan olmasına gerek yok.Pci-express ekran kartı kullanacağım ve overclock yapmayacağım sistem üstünde.Sistemi en ucuz ve kaliteli şekilde toplamak amacım,yine aldığım sistem en az 4-5 sene gitmeli.

Tavsiyeler için şimdiden sağolun.

• Intel için ucuz ve kaliteli bir anakart olarak BIOSTAR öneririm.

BIOSTAR G31D-M7 model anakartı hem ucuz hemde az da olsa overclock imkanı sağlıyor. CORE2 DUO işlemci taktım ve çok güzel bir ikili oldular. Fiyatı da 80 TL civarında.
  • X2 7750 & FOXCONN A7VMX-K İşinizi fazlasıyla görecektir
    İsterseniz daha hesaplı bir seçenek olarak ECS A740GM-M var, hepsiburada %5 indirim ile 84 liraya veriyor...
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ben izmirde ikamet ediyorum,burada Vatan Bilgisayarda tanıdığım güvendiğim insanlar var,ordan toplatmayı düşünüyorum.Fakat vatan bilgisayarda sadece Asus,MSI,DFI,Gigabyte gibi markalar mevcut.Bu markalardan önerebileceğiniz yine aynı ayarda iyi anakartlar var mıdır?

Ben overclock yapmayı düşünmüyorum,sadece stabil çalışan ve kullanacağım işlemciyle en iyi performansı verebilecek bir kart olsun yeter ;)
  • kendim olsam bir daha kolay kolay ASUS anakart almazdım. acı deneyimlerim var. GIGABYTE zaten anakart konusunda çok iyidir. Benim söylediğim BIOSTAR ürününü bizzat kullandığım için önermiştim. O zaman GIGABYTE EP43 modelini öneririm Intel CPU için. Yalnız fiyatı kdv dahil 160 tl civarındadır.
  • Bütçe ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.