Şimdi Ara

Intent - 8/8 H - Turkish First

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.guildintent.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overim -- 13 Mart 2012; 2:53:01 >

• Keşke konu başlığını,içeriğini de Türkçe yazsaydın.
    Yine de tebrik ederim
  • Google aramalara çıkıyor donanım haber o yüzden global bir dil kullandım. Teşekkür ederim.
  • Bu da guildinizin 3. konusu mu oluyor?

Hayırlı olsun
  • Bu konu 3. olayı haketti :) Teşekkürler.
  • Hayırlı olsun, tebrik ederim barbaros dan öğrendim. Bizde madness deniyoruz epey yolumuz var, tahmin ediyorum gene bir salı gecesi kesicez :)
  • Kalb kalbe karşıymış barbaros biraz önce söylemişti. Tek tank deniyormuşsunuz başarılar size de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koltuk size kaldı demek ki :)
    tebrikler arkadaşlar, başarının keyfini sürün. nice "TR FIRST Content Clear"lara...
  • tebrikler de ragnaros heroic ellenmemiş hiç
  • Gelicem yaza retri/holy paladine yer ayırın :). Gercekten yazın baya sağlam geliyorum insallah:)
    gerci ne zamandır oynamıyorum, firelands sonrası yok. Catacylsm 4.1e kadar ve WotLK tecrubem var yanlız , basvuruda bunlara ne kadar dikkat ediyorsunuz? ayrıca outlandde olmasına inanilmaz sevindim yazın orayada geçmek istiyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

tebrikler de ragnaros heroic ellenmemiş hiç

Guild firelandsin sonunda kurulduğu için ve eski guildimizde boss deneme olayından çok farm yapılma isteği olduğu için ragnaros heroic ellenmemiş durumda. Bunun bir eksiklik olduğunun farkındayız en kısa sürede firelands heroic girip aradan çıkaracağız.
  • Şimdi Dragon Soul son content Ragnaros ne alaka? Nefarian, Al'Akir heroic falan da kesmedik tüh haketmiyoruz şimdi Türkiyenin en iyi guildi olmayı. Yazık bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overim -- 10 Mart 2012; 23:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: overim

Şimdi Dragon Soul son content Ragnaros ne alaka? Nefarian, Al'Akir heroic falan da kesmedik tüh haketmiyoruz şimdi Türkiyenin en iyi guildi olmayı. Yazık bize.

Abi ne bu alınganlık, adam kötü bişi dememiş ki.
  • quote:

Şimdi Dragon Soul son content Ragnaros ne alaka? Nefarian, Al'Akir heroic falan da kesmedik tüh haketmiyoruz şimdi Türkiyenin en iyi guildi olmayı. Yazık bize.

sinirlenme hemen adettendir bu bizim memlekette.başarılı birini gördün mü hemen bir kulp takıp başarısını gölgelemen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Yok alınmadım sadece niyeti hoş değil o yazı yazanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Yok alınmadım sadece niyeti hoş değil o yazı yazanın.

Bence bu sayfada amacın reklam yapmak ise,o yazıyı kötü olarak algıladın fakat adam gördüğünü söylemiş. Olay bundan ibaret. Böyle böyle diyebilirdin ve kapanırdı olay ki başka bir arkadaş yaptı onu

• Tebrikler ve bundan sonraki 25 man progresslerinizde başarılar.
  • Teşekkürler.
  • BL de gördüm hep recruitlerinizi. Başarınızın devamını dilerim.
  • Keşke bütün iyi türk oyuncuları tek guildde toplansa zaten çok az türk oynuyor, bari beraber olsa
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.