Şimdi Ara

intercity nin servisine güvenebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam.Dün akşam 3 lü bir kazaya karıştık. İntercity nin aracı kamyona kamyonda arkadan bize vurdu.Raporları yazdık sorum şunlar

1-Aracımı kendi opel servisine mi götürmeliyim yoksa intercitye güvenebilirmiyim?

İntercitynin aracını çekmeye gelen eleman aracınızı 3 günde tamiri yapılır ve bu sürede size ücretsiz araç verilir dedi.opel servisi 15 gün bekletir ve araç vermeyeceğini söyledi.Orjinal parça kullanılacağını zaten çıkma parça kimse kullanmıyor artık tarzında bişey söyledi.

Bagaj kapağı içeri göçtü sol far kırıldı ve tamponunda değişmesi gerekiyor.Eleman aracı beğenmezseniz imza atmayıp masrafların ücretinide alabilirsiniz gibi bişey söyledi onu pek anlamadım

2-Tüm bunlar yeniden orjinali ile değişiyor mu yoksa kaporta kısmı üzerinden mi düzeltiliyor?

3-Aracımı kendi servisime götürürsem kaskom bozulur mu?

aracımı bugün intercity götürürsem bana araç vereceklerini hatta dün akşam verebileceklerini söylemişlerdi. Sizce ne yapmalıyım cevaplayan herkese teşekkür ederim. Kazasız belasız günler dilerim.

intercity nin servisine güvenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkankirmizi -- 30 Mayıs 2010; 11:35:08 >

• Yetkili servisten kesinlikle şaşma
  • kendi servisinize götürürsünüz, kaskonuz bozulmaz, parasını da karşı tarafın sigortası (suçlu olan tarafın) öder, intercity servisine mi daha çok güvenilir yetkili opel servisine mi?

yetkili servisin elinden ayda 50 astra geçiyorsa intercity'den 5 astra anca geçer, daha tecrübeli güvenilir elemanlar, ayrıca intercity sizi ikna etmek için avantajlar sunmuş, alternatif sunmuş aklınızı çelmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 30 Mayıs 2010; 18:26:32 >
  • teşşekkür ederim arkadaşlar araçı kendi servisime götrdüğümde sicline kazalı araç diye eklenicek ve değerinden 5-6 bin tl düşecek sanırım ama bu haksızlık değil mi aracım daha yeni 3000 km de benim suçum neydi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

kendi servisinize götürürsünüz, kaskonuz bozulmaz, parasını da karşı tarafın sigortası (suçlu olan tarafın) öder, intercity servisine mi daha çok güvenilir yetkili opel servisine mi?

yetkili servisin elinden ayda 50 astra geçiyorsa intercity'den 5 astra anca geçer, daha tecrübeli güvenilir elemanlar, ayrıca intercity sizi ikna etmek için avantajlar sunmuş, alternatif sunmuş aklınızı çelmek için

Öncelikle geçmiş olsun. Intercity o kadar ufak bir firma değil. Tavsiyem Intercity'ye götürmeniz. Bagaj kapağı onarım görecek halde değil, değişmesi gerekli. Tamponun da tırnakları vs kırıldıysa değişir. Ayrıca şunu da belirteyim, Intercity'nin elinden her ay Astra, Golf ayarında binlerce araç geçiyor. Öyle ki bagaj kapağı, tampon ve stop değişimi çok büyük ustalık gerektirecek hususlar değildirler. Eğer sicilde kazalı vs yazmasını istemiyorsanız Intercity'ye verin paşa paşa değiştirsinler.

Hasar motorda, yürüyen aksamda yahut aktarmada olsaydı yetkili servise gidin derdim ama yukarıda da yazdığım gibi kaporta işlemleri o kadar zor işlemler değil. Hani çamurluk, tavan gibi çok iyi kaynak gerektirecek işler olsa yine servisi düşünebilirdiniz fakat 5-6 tane vidanın tuttuğu tampon ve bagaj kapakları basit işlemler. Boya konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zor bir renk değil aracın rengi.

• aracın camı kırılmamış, bagaj kapağı değişecek el mahkum, tampon belki değişmez, basit problemler, her servisin yapabileceği, hiç servis kayıtlarına girmesin bence, intercity kendi bünyesinde yapacağı için tramer kayıtlarınada girmez belki, bu duurmda intercity daha mantıklı geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkankirmizi

teşşekkür ederim arkadaşlar araçı kendi servisime götrdüğümde sicline kazalı araç diye eklenicek ve değerinden 5-6 bin tl düşecek sanırım ama bu haksızlık değil mi aracım daha yeni 3000 km de benim suçum neydi :(

geçmiş olsun demeye girdim ama bu mesajı görünce tuhaf oldum.sicili değişsin varsın ne olacak?
    satarken kazasız-boyasız diye mi satacaksınız?
    sizin suçunuz olmasa da trafiğe çıktığımızda bu riskleri alıyoruz zaten.bu ayıp değil günah değil.ama aracın sicilini saklamak hem ayıp hem günah.
    cana geleceğine mala gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Aracımı kendi servisime verdim dediğiniz gibi bagaj kapağı ve farlar değişecek tampon tamir olacak. Yarın teslim alıyorum aracı.Koskom 1.6 otomatik golf tahsis etti bu arada onuda deneme şansım oldu.

Sayın sepultra kimseyi kandırmıyorum ben sadece bir serzenişte bulundum yeni aracım birden eski oldu sicilime yazılmasa bile neyin değiştiğini dürüstlükle söylerim.Ayrıca bu konularda daha acemi olan birine söylenmeyecek bir itham ben sadece servisten duyduğumu ve üzüntümü paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: erkankirmizi

teşşekkür ederim arkadaşlar araçı kendi servisime götrdüğümde sicline kazalı araç diye eklenicek ve değerinden 5-6 bin tl düşecek sanırım ama bu haksızlık değil mi aracım daha yeni 3000 km de benim suçum neydi :(

geçmiş olsun demeye girdim ama bu mesajı görünce tuhaf oldum.sicili değişsin varsın ne olacak?
    satarken kazasız-boyasız diye mi satacaksınız?
    sizin suçunuz olmasa da trafiğe çıktığımızda bu riskleri alıyoruz zaten.bu ayıp değil günah değil.ama aracın sicilini saklamak hem ayıp hem günah.
    cana geleceğine mala gelsin.

Katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.