Şimdi Ara

Kasko Şirketinin Anlaşmalı Servisi Dışında Servise Götürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birşey dikkatimi çekti kasko şirketimin sitesinde gezinirken.Anlaşmalı servisler bölümü var.Fakat bu servisler arasında benim aracımın yetkili servisi yok.Kasko konusu geçtiği zaman anlaşmalı servis anlaşmalı servise gidilmesi tavsiye ediliyordu.Ayrıca böyle bir yazı yazıyor kaskonun sitesinde
    "-Eksper raporunu kapattıktan sonra aracınızı anlaşmalı servisimizden hiçbir ücret ödemeden teslim alabilirsiniz. Eğer aracınız anlaşmalı servisimizde değilse ödeme sigortalının hesap numarasına yapılır."

Sigortalının hesap numarası derken sigorta bana ödeyecek ben götürdüğüm servise mi ?

Özetle siz neyi tavsiye edersiniz, anlaşmalı servis benim aracımın servisi değil. Yetkiliye mi götürmek yoksa anlaşmalı servise mi ?

• Anlaşmalı serviste özellikle marka serwisinde boyaya 1.000ytl dersin öder ödemessede senin sorunun değil o

Yani aracın honda ise honda servisine brıak yapsınlar sen karışma

Ama anlaşmalı olmayan sanayideki serwise götürürsen

Marka serwisinin 1.000ytl ye yaptıgı boyaya sigorta 300 werir 50 lira daha ister usta wermez sorun çıkar fln

Ayrıca exper gelir resim çeker sen tamirata başlandıgını bildirirsin expere sonra para senin hesabına yatar ama tamirat başladıktan sonra yatar para

Tamirata başlamak için usta senden para ister yani ilk bir kendi cebinden para çıkar

Experin görmediği yer olursa experin peşine düşüceksin çağıracaksın burasıda warmış diceksin ama çok uğraşırsın öyle birşey için

Diyelim önden çarptın arabayı, bütün akslar rotlar değişti ama 6 ay sonra direksiyon kutusu gitti sigorta bakmaz

Tamire başladıktan sonra bile bak bu sigorta kutusu bozukmuş dersen bir ksımını ödemez sanayideki dükkanda

Onu bırak, çamurluk serwiste 700 lira dersin, exper sen muadil parça kullanırsın der çıkma parası bile yazmayı teklif edebilir, teklifi bırak dayatabilir bile

Mesala serwite 41.000 liralık masraf için sanayide 24.000ytl ödediler aslında 18.000 ödüyorlardı ben kawga ile 24.000 e razı getirtim sigortayı

Hatta bazı durumlarda seni servise zorlamaya bile çalışırlar böyle büyük kaza durumlarında

Ama serwise bırak, araba yapılalı 1 sene olsun direksiyon kutun bozulsun kaza ile ilişkisi warsa yapar sigorta onu, kafan rahat olur

Sana ne sigortanın parasından, hatta wurduysan fazlsı ile değiştirt, 6 ay sonrada git serwis kaydını sildir

Servis kaydı silinebilir birşey silinmez diyorlar, ama silinir onuda sölim

Millet bu yüzden serwisten korkuyor, hani arabanın siciline işlenicek diye ama servis daha güzel

Tanıdık ise parçaları başka şasi numarası ile aldır, sonrada kaydı değiştirt bunlar yapılıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 18 Ekim 2009; 22:43:26 >

• aynen dediğin gibi,

anlaşmalı servise giderseniz, hiç bir şeye dokunmazsınız, arabanızı almaya gidersiniz sadece. ama anlaşmalı servis değil, kendi servisinizi kullanmak isterseniz, aracı servisinize çeker evraklarınızı verirsiniz. kendi servisiniz, sigorta şirketine bildirim yapar, eksper gelir, raporunu hazırlar, aracınız yapılır, parası sizin hesabınıza yatar, sonra siz servisinize ödeme yaparsınız.

ben bizzat böyle yapıyorum, normalde aracımı yetkili servisinde yaptırıyorum, ama kaskomun bu yetkili servisle anlaşması yok. piyasa servisleriyle çalışıyor. ben de piyasa servislerine aracımı elletmek istemem. aracımı en iyi tanıyan servise teslim etmek benim en doğal hakkımdır. sigorta şirketim beni ille de belli servislere zorlama hakkına sahip değil. ben de 1-2 defa anlaşmalı olmayan yetkili servisle çalışmıştım. sorun çıkmadı...
  • @drahte 1905 ve @ Aya teşekkürle cevap için.
    Özetle , yetkili servisten şaşma
  • 2-3 ay kadar önce aracıma park esnasında çarpmışlar.
    karşı tarafın sigortası dubai sigorta

aracım peugeot marka.
    istanbul anadolu yakasında hiç bir yetkili servis dubai ile anlaşmalı değil.

arkadaşların da dediği gibi para senden peşin istenir.
    fakat benden istemediler. (servis müdürü tanıdık çıktı biyerlerden)

ayrıca anlaşması olmayan servislerde aracın tamiri 1 hafta sonra başlıyor
    experin gelmesi , olay yeri incelemesi vs..

ben kaskom bozulmasın diye karşı tarafa yıkmıştım tüm sorumluluğu(karşı tarafın trafik sigortasına)
    ama daha sonradan öğrendim ki kaskom bozlumadan kaskomdan yapılabiliniyormuş.
    kasko parasını sigortadan alıyormuş. ama iş işten geçmişti
  • Dostlar aracima carptilar arkadan kendi guvendigim servise goturdum eksper fiyat kirmaya orjinal olmayan parcalar taktirmaya calisiyor benim aracimi yetkili servise goturme hakkim var mi simdi suresi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum.. umarım biri görür de bilgilendirir bizleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kasko ve trafik sigortasını yetkili servisin yan kuruluşuna yaptırıyorum, onlar da genelde sigortanın anlaşmalı servisi olarak hareket ettiklerinden benim için sorun teşkil etmiyor, şu ana kadar böyle bir ihtiyacım da olmadı zaten, son kazamı 11 sene önce bana arkadan çarptıklarında yaşamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.