Şimdi Ara

Yetkili servis mi Bosch Car service mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 model toyota corrolla terra var, simdiye kadar surekli yetkili servise goturdum, ancak artik verdigim paraya acimaya basladim. model de eskiyince yetkili servise gerek yok gibi gelmeye basladi.

dun diger forumlarin birinde soyle bir kampanya gordum:http://www.grupca.com/istanbul/unimot-bosch-car-service-arac-bakim-kampanya

99 liraya sunlari yapiyorlar: Yağ değişimi, Yağ filtresi değişimi, Hava filtresi değişimi, Polen filtresi değişimi, Benzin filtresi değişimi, Lastik kontrolleri, Far / ampul kontrolleri, Silecek kontrolleri, Fren kontrolleri, Akü kontrolleri, Balata kontrol, Rot - balans kontrol, Antifiriz, cam suyu antifirizi, ısıtma- soğutma sistemleri kontrolü, Buji kontrolü, Şanzuman yağ kontrolü

fiyat cok iyi geldi. sizce nasil alinir mi?

• Benimde aracımın bakımı geldi düşünmüyor değilim Bosh car servise götürsemmi diye nedir , nasıldır, güvenilirmidir giden arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var...
  • neyse ben kapıyorum bi tane, zaten fiyat bayağı uygun..sanayide tanımadığım ustaya götüreceğime bosch'a uygun fiyata götürmek daha mantıklı gibi geldi..
  • fiyatlar güzelmiş yaptırılabilir..Her türlü işlem için kampanya olmadığında önce servisine sormakta fayda var fiyat alın yaptıracağınız işlemler için.Çünkü bosch servisleri bazen yetkili servistende fazla para isteyebiliyor anlamsız bir şekilde..2 sene önce triger için fiyat aldım servisten yüksek fiyat çekti bosch servisi ankarada.Ancak servis kalitesi olarak iyi olduklarını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 5 Kasım 2010; 11:35:25 >
  • vallahi süpermiş 99 liraya tüm bu kontrol ve değişimler. zaten bi motor yağı alsak 60 lira. vallahi süpermiş bu fiyata. antalyada da bir araştırayım böyle birşey varmı
  • Arkadaşlar, imzamdaki aracımın triger kayışı, rulmanları ve su motorununun değişimini yetkile servise sorduğumda 780TL fiyat çıkarttılar. Ben de orjinal parçalarını 250TL ye aldım ve Kastamonu Bosch - Car servisinde tüm parçaları değiştiler. güzel de ilgilendiler ve karşılığında 120TL işçilik ücreti aldılar. Yapılan tüm işlemlerin karşılığında fatura da kesildi. Yarın öbür gün değişen parçayla alakalı olarak işçilikten kaynaklanan bir kusur var ise elinizdeki fatura ile yasal olarak hakkınızı arayabilirsiniz. bence bosch-car servislerini ciddi olarak düşünün derim. Ancak hangi servis olursa olsun önce müşteri memnuniyeti şart. Ben memnun kaldım. diğer illerde durum nedir bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.