Şimdi Ara

interne cafe bağlantıkopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet cafemde sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyorumm kabloları değiştirdim /bilgisayarlara format atdım dbaşka bir adsl hattı taktımm hup değiştirdim ama halenn bağlantımm kopuyorrr yarım saat de bir muhakak kopuyorrr sorunla ilgili fikri olan varsa en azından düzelmesede deneyebiliceğim bişeyler söylerse çok sevinirimm 15 gündürrr cafe kapalı artıkk napıcağımızı şaşırmışızz...

• Hepsini Yapmissin sirde baska ßir modemle Deneseydin
  • Arkadaşım bende yeni cafe açtım.baglantım sürekli kopuyor.bazen arka arkaya sürekli 10-15 defa bazen 5 dk ya bir bazende 10 dk veya yarım saat.geceleri felanda 2-3 saat kopmadığı oluyor.oda hatlar gece rahatladığı için.şimdi çözüme gelelim.modeminide değiştirdiysen oradaki donanımından problem kesinlikle yok çünki hepsini bende yaptım.ŞİMDİİİİ 4096 baglantı kullanıyorum.telekomdan gelen hat zayıf 0.40 milim bakır kablo çekmişler.hat bu hızı çekmiyor.hızını düşüreceksin veya kalın bakır kablo çektireceksin.ben şimdi 0.50 kablo çektiriyorum telekom a ve hızımıda 2048 e düşürecegim birde öyle deneyeceğim.oda olmazsa 1024 e düşülecek veya kalın kablo çektirilecek ki oda çok zor bir iş artı masraflı (uzak mesafeler için ve nereden ve nasıl gelecek problemi var)..şimdiden sana kolay gelsin...sorunun kesinlikle bundan.....TELEKOM A

• sorun sende değil telefon hatlarında
  • modemde değiştirdimm kabloda çektimmmm ama olmuyaaa bağlantıyı düşür dediler düşürdüm ama yine etkisi olmadı başka ne yapabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahceliewler -- 9 Ekim 2007; 1:21:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.