Şimdi Ara

internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni eve taşındım ama henüz internetimi taşımadım. Superonline adsl kullanıyordum. Burada bi telefon hattı vardı şansımı deniyim belki olur diye hattı modeme bagladım ve çalıştırdım. Garip bir şekilde internet var sadece biraz yavaş. Ve bilgisayarda kayıtlı olan parolayla modem kurulumu yapmadan direk bağlandım. Böyle bişey nası oluyor??

• ermişin sen panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartlessst

beyler yeni eve taşındım ama henüz internetimi taşımadım. Superonline adsl kullanıyordum. Burada bi telefon hattı vardı şansımı deniyim belki olur diye hattı modeme bagladım ve çalıştırdım. Garip bir şekilde internet var sadece biraz yavaş. Ve bilgisayarda kayıtlı olan parolayla modem kurulumu yapmadan direk bağlandım. Böyle bişey nası oluyor??

çabuk o interneti kapat ve kabloyu kes FBI her an evine gelebilir
  • senden önce kullanan kapatmamış olabilir?
  • Senden önceki kapatmamış sanırım. windows 7 kullanıyorsan modem kurmana gerek falan kalmıyor zaten.
  • Bende kapatmamış olabilir diye düşündüm ancak modem kurulumu yapmamam kafamı karıştırdı. Ama dediğiniz gibi windows 7 kaydediyorsa, bu her şeyi aydınlatıyor... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Senden önceki kapatmamış sanırım. windows 7 kullanıyorsan modem kurmana gerek falan kalmıyor zaten.

o nasıl oluyor la?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet aboneliği
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_sahin_38

quote:

Senden önceki kapatmamış sanırım. windows 7 kullanıyorsan modem kurmana gerek falan kalmıyor zaten.

o nasıl oluyor la?

Hiç format attıktan sonra windows 7 de hemen internete bağlanabildiğinizi fark etmediniz mi? Windows 7 Bazı donanımları otomatik tanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

o nasıl oluyor la?

Hiç format attıktan sonra windows 7 de hemen internete bağlanabildiğinizi fark etmediniz mi? Windows 7 Bazı donanımları otomatik tanıyor.

format atınca zaten modem ayarlarıyla oynamıyoruzki ben arakadaşın durumuyla ne alakası var onu çözemedim

edit: ayriyeten xp de olsun vistada olsun formattan sonra modem ayarları yapmıyoruzki modem pc den ayrı olduğu için format atınca windows 7 ethernet kartını otomatik tanıyor genelde zaten internet ayarlarıylada ethernet kartının pek alakası yok zaten

not: ağ işletmenliği bölümü öğrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir_sahin_38 -- 18 Şubat 2012; 22:23:00 >

• modemin içindeki kullanıcı adı şifre kiminse kullandığın kota ona yansır.

Telekom tarafında port doğrulama pasif durumdaysa sen herhangi bir telefon hattından herhangi bir adsl portuna erişebiliyosan (ki senin durumun tam olarak bu) internete çıkarsın.

Kullanımın modemin içindeki kullanıcı adına yansır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o nasıl oluyor la?

format atınca zaten modem ayarlarıyla oynamıyoruzki ben arakadaşın durumuyla ne alakası var onu çözemedim

edit: ayriyeten xp de olsun vistada olsun formattan sonra modem ayarları yapmıyoruzki modem pc den ayrı olduğu için format atınca windows 7 ethernet kartını otomatik tanıyor genelde zaten internet ayarlarıylada ethernet kartının pek alakası yok zaten

not: ağ işletmenliği bölümü öğrencisiyim

Hakkaten neden böyle bir cevap verdim ben de anlamadım. Saçmalamışım. Kafam başka yere gitmiş.

• Taşınan arkadaş nakil için başvurmuştur ama nakil daha gerçekleşmemiştir. Bikac gün sonra kapanır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

modemin içindeki kullanıcı adı şifre kiminse kullandığın kota ona yansır.

Telekom tarafında port doğrulama pasif durumdaysa sen herhangi bir telefon hattından herhangi bir adsl portuna erişebiliyosan (ki senin durumun tam olarak bu) internete çıkarsın.

Kullanımın modemin içindeki kullanıcı adına yansır.

Valla mantıklı geldi bu söylediğin... Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.