Şimdi Ara

internet açık olunca bilgiayar kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bilgisayar da internet açık olunca 5 dk sonra bilgisayar donuyor ama modemi açmayınca hiçbir sorun olmuyor.....oyunlarda falan hiç kasmıyor....lütfen bna bir çare ....şimdiden teşekkürler

• modem ayarlarını resetle silip yeniden kur olmazsa baska bir modemle internete baglanmayı dene nod32 anti virüs programı ilede bilgisayarını bir tarat
  • Hala Çözemedinmi Bu sorunu :D

sen En iyisi en yakındaki Bilgisayarcıya git
  • tepeleme durumunda worm yemiş olma ihtimalin çok yüksek

virüs ve spy koruma programları ile makineyi didik didik bi kontrol ettir...
  • muhtemelen ağı zorlayan dl ul yapan bir trojan spy virüs vb. bulaşmıştır sistemine..
  • modemi resetledim olmadı............bilgisayarcının yolu gözüktü..............
  • Katılıyorum. Bilgisayarcıya gitmene gerek yok. AdAware programını indir ve kur. Tarattıktan bir sorunun kalmayacak.

quote:

Orjinalden alıntı: KKM

tepeleme durumunda worm yemiş olma ihtimalin çok yüksek

virüs ve spy koruma programları ile makineyi didik didik bi kontrol ettir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- işletim sistemin zarar görmüş olabilir

2-anti-virüs programını kaldır varsa tabi

3.modemin usb ise böyle yapabilir bu günlerde herkes usb modemleri çöpe atıyo senin modem usb ise eğer bi ethernet modemle dene derim

4-olmazsa en kısa çözüme git format at

5- budamı olmadı sen en iyisi modemini ve kasanı alıp bi teknik servise git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChernobLy... -- 28 Mart 2008; 18:34:17 >
  • usb modem değil
  • modemden kablo çıkıp tekara modeme taktıysan agdaki bütün makinları kilitliyo seninde böle bir soruun olaiblir mi
  • Evet bendeki sorun çözüm için buraya bakmanı tavsiye ederim

Small.Js virüsü

http://forum.donanimhaber.com/m_22193113/tm.htm
  • böcüktür böcük aynı sorun benimde başıma gelmişti zamanında antivirüs prog yoksa bir tane edin en kısa zamanda.
  • evet böcükmüş ......raid kullandım öldü.....saol............şimdi canavar gibi
  • evet arkadaşlar virüs girmiş ..........bende temizledim...sorun ortadan kalktı ....hepinize teşekkürler.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.