Merhaba arkadaşlar 1,5 haftadır internette sürekli girdiğim sitelere giremez oldum sinirden çatlayacağım bazen bi giriyor . Sayfayı yenilemeye kalksan geri gelmiyor . Sinir bozucu bir durumla karşı karşıyayım . Çerezler, önbellek basit şeylerin hepsini yaptım virüs tarattım . Bazı programlar indirdim bana mısın demedi ! Vınn kullanıyorum. Ne yapmam gerekir . Saygılar .Acil cevap bekliyorum lütfen
Oguzhan0110
kullanıcısına yanıt
banada aynısı olmuştu format attim düzeldi :) ve DNS Kullanmamanı tavsiye ederim yasaklı siteler içn hotspot shell kullanırsın
format kesin cozum :)
seni şiddetle uyariyorum Yandex Browser kullanma tamamen virüs ve virüs kodlamalari mevcut
Önerilen taryicilar :
Mozilla Frefox ve Chrome 'yi önerrim asla yandexe bulaşma silsen dahi kurtulamazsin ..
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzhan0110
Merhaba arkadaşlar 1,5 haftadır internette sürekli girdiğim sitelere giremez oldum sinirden çatlayacağım bazen bi giriyor . Sayfayı yenilemeye kalksan geri gelmiyor . Sinir bozucu bir durumla karşı karşıyayım . Çerezler, önbellek basit şeylerin hepsini yaptım virüs tarattım . Bazı programlar indirdim bana mısın demedi ! Vınn kullanıyorum. Ne yapmam gerekir . Saygılar .Acil cevap bekliyorum lütfen