|
İnternet alışverişinde yeni dönem: Kargo iade ücretini tüketici ödeyecek! (3. sayfa)
-
-
Mesela ben pantolon aldım. Kalıbı uymadı iade ettim. Bunun kargosunu ben niye ödüyorum ki. Saçma sapan bir uygulama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklı ve yerinde bir karar takdir ediyorum.
Sende pantolonunu git komşu esnaftan al olmadı herhangi bir mağazadan al
Bu karar sadece boş insanların huzurunu kacirir, tamamen yerinde olmuş. Tüketicinin zararina olan veya ayipli kusurlu mallarda kargo saticinin. Bos beles iadelerde sipariş verenin olcak işte daha ne? Can sıkıntısından bişey alip iade edene de biseyler girmeli ki bu huyunu biraksin
-
Seçim dönem sona erdi tabi
-
Bakanlıktan yalanlama geldi. Ayyuka çıktıktan sonra. Bu arada bu zaten daha önce ertelenmişti. Yeni bir olay değil.
www.bundle.appBakanlıktan ‘kargo iade masrafları’ ile ilgili açıklama: Gerçeği yansıtmamaktadırhttps://www.bundle.app/gundem/c9762d70-3b36-4022-8c34-01b281c18663?l=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sana mı soracağız neyi nereden alacağımızı? Bu sığ beyinlerle iyi yaşamışsınız bu yaşa kadar.
Güzel oldu. Kuzen trendyol’dan giysi satıyor, beden olmuyor diye alıp iade ediyorlar. Kargo parası yüzünden zarar ediyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iş olsun diye almak icin bile paran olmali nakit verirsen iade sürecini bekleyeceksin 7gun sonra anca parani alirsin en erken. Taksitli ise isin daha da zor. İş olsun işin yokta bunla mi ugrasacaksin hem paran gidicek hem zamanin. Saticisin anlasilan.
-
Arkadaslar satici yorumlari da var dikkat edin. // Halki yiye yiye bitiremediler.
-
Ben sağlam gönderdim bana ne derse? Dönemine hoş geldiniz. 2024 daha iyi olacak, 2023 zaten 2022 den iyiydi, 2022 de 2021 den daha iyi idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 13 Aralık 2023; 8:26:22 >
-
Özellikle trendyolda satıcılar belki yerse diyerek alınan ürünle alakasız elde kalan ürünleri gönderiyorlar. Sonrasında iade ile uğraşması bile başlı başına iş iken, satıcılar iade için müşteri para ödemez iken bile böyle saçmalıklar yaparken bu işin sonu nereye varır, bir ülkede vatandaş yararına tek karar alınmazken vatandaş nasıl böyle körü körüne destekler inanılmaz bir ülkeyiz ya.
-
Talebi kısma amaçlı bir icraat daha
-
Satıcı değilim ama satıcılarında yanlış veya keyfe keder alınan ürünlerin kargosunu ödemek zorunda olması haksızlık. Al beğenmedim geri yolla, tamam ama kargoyu öde bir zahmet.
Ek olarak taksitli alınan ürünle peşin alınan arasında hiçbir fark yok. Kartınıza limit aynen iade olur ekstrede taksit taksit yatıyor görünsede. Burada havale ile alınan ürünlerin parasını almak uzun sürüyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 13 Aralık 2023; 13:29:4 >
Kaç değişkeni bilmek gerekiyor ? ... kargo firmalari ile firmalarin anlasmalari var. Senin ödeyeceğin kaç lira ? Anlasma icerisinde onun ödediği kaç lira ? Laf lafi aciyor programina hos geldiniz. Boşa elektrik masrafi yorum masrafi da cikiyor basimiza. Şirrketler masraf gösterip bişiler düşebilir. Bankadan kredi cekebilir.... Yedigi ekmegi giydigi donu bile vergiden düşer. Daha da cok oyunu var yani. Limitli internet / limitsiz internet / mavikart ve bilet atmak.... (benzerlikler) cok geniş kapsamli düşünmek gerek. İşçilerin işsizlik fonu bile işverenler için kullanildi. x+n... Yaz yaz bitmez. Bir de yaz diye sms kanali acsinlar oradan da kazansinlar. Şimdiye kadar olan şeytanin iş görüşmesi imiş anlaşilan. Gel gel : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Aralık 2023; 18:24:57 > -
1 ocak 2025 e kadar uzatıldı. Ayrıca bu çıkarsa büyük sıkıntılar çıkar, iyi işleyen bir düzeni bozmak manasız.
Yalnız şu olay yüzünden birçok satıcının özellikle tekstilde stokları 14 güne kadar ya kargoda ya da müşteri de bekliyor. Bu ürünün 14 güne kadar satılamaması demek. En azından sektör bazlı yarı kargo ödeme şeklinde olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sessiz olalim bakalim ne yapacaklar forumlari bile ölçüyorlar.
Buraya çözüm yazisini yazarim ama bedavaya yazmam. : ) 5maaş + huzur hakki da isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 14 Aralık 2023; 8:33:32 > -
iyi olmuş. Uyan bedeni bulmak için aynı üründen 2-3 tane farklı bedenden alıp gerisini geri göndere çok insan var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X