|
Bildirim
orjinal ürün diyerek ürün satan firmalar iadelerde bile sorun yaşanırken herhangi bir yaptırım yok iken düşük meblağlı ürünler de artık beğenmesek, arızalı cıksa veya orjinal olmasa iade ile uğraşılmayacak üçkağıtçı firmalarda iade gelenleri başkasına satıp duracaklar olan müşteriye olacak herzamanki gibi . halkı ve müşteriyi korumak yerine satıcıyı koruyan bir sistemle başbaşayız.
|
Tamamen vatandasin zararina, tamamen avm esnafinin hayrina olsun diye alinmis bir karar.. Kardesim sen vatandasinin yaninda olsana, ezdirmesene vatandasi… Bakin bu karar e-ticaret sitelerinin zararina olacak bir karar.. Bakin goreceksiniz premium alana, prime olana iadeler bedava diye de pazarlamaya devam edecekler bedava iadeleri.. E-ticaret siteleri asla istemez musterinin bedeni uymayan urunu iade edemeyecegim korkusuna kapilmasina…
Tam tersi koysana ‘herhangi bir siparisin iptalini asla satici firma yapamaz, verdigi beyani yerine getirmekle yukumludur. Yerine getiremedigi taktirde urun bedelinin 3 kati bedeli musteriye, 5 kati bedeli devlete ceza olarak oder’ diye… Ne diye sen sark kurnazi avm esnafini gozetiyorsun diye sorarlar adama… Zaten ne oluyorsa bu mini esnaflarin yuzdurulmeye calisilmasindan oluyor… Gram ulkeye katkisi olmaz, gram uretim-arastirma-gelistirme yapmaz, al-sat yapar, piyasa dinamiklerini bozar, galerici ayagi yapar ama en kralindan da hukumetten destek alirlar… |
İş olsun diye alıp keyfe keder iade edenlerin gözleri yaşlı.
|
Yeri geliyor müşteri ürünün ayıplı olduğunu kabul ettiremiyor, bunlar kargoyu da müşteriye kilitleyecekler.
|
Haberi okuduğunuza emin misiniz? |
Yanlış karar,
37 numara ayakkabı yerine 37.5 aldım yine de küçük geldi değişim yok mecbur iade ettim, dar kalıp üretilmiş benim suçum ne. |
Bi kerede vatandaşın yanında olun be.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bazıları bu işi ne kadar suistimal etse de zengini koruyup orta gelirlinin cebine göz dikmek için alınmış bir karar.. |
Haberi okuduğunuza emin misiniz? |
|
|