Bildirim
İnternet Altyapisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türk Telekom a binamıza altyapı istiyoruz diye başvuruda bulunun. 6 ay ila 1 yılda getiriyorlar ama sizde sadece binaya gelecek kablo o kadar uzun sürmez diye tahmin ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-190FFD898 -- 9 Temmuz 2018; 22:35:41 > -
Bende aynı durumdayım. Bina 2 senedir bekliyor. Genel müdürlüğün projeye onay vermesi gerekiyormuş. -
Yandaki apartmanın ankastre kutusundan internet çektirebilirsiniz ilçe müdürlüğü ile görüşün -
genel müdürlüğe gidip dilekçe vericeksiniz ondan sonra kafaları ne zaman eserse gelip altyapıyı kurup gidicekler şansınıza 6 ayda olabilir 1 senede -
Twitterdan telekom ceosuna ve destek sayfasina yazdim telefonumu aldilar iletisime gececez dediler bi beklentim yok ama bakalım -
Aradılar bugün diyorlarki binanızin plani icin ayrilmis bir butcemiz yok ama arkadaslar gelip binayi kontrol edecekler ve yatirim sartlarina uyuyorsa altyapi olusturacaklar. Bu ne bicim bi is kardesim resmen size ayricak paramiz yok diyor bi is falan yapacaklarida yok 2018 de internet caginda dunyadan bi haber yasamaya devam edicez galiba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- paket kaybı testi
- türk telekom dış hat telefon kablosu
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- turkcell abone sayısı
- türk telekom e-sim ücretli mi
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X