Şimdi Ara

İnternet Altyapisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, beyler gecen hafta yeni eve tasindim bina 2016 yapimk ve internet altyapisi yok ama sokakta fiber altyapı var hatta bina no:6 da var benjm bina no 5 ama altyapi yok bu problemi nasil en kisa surede cozeblrm nerwye basvurmam lazim

• Türk Telekom a binamıza altyapı istiyoruz diye başvuruda bulunun. 6 ay ila 1 yılda getiriyorlar ama sizde sadece binaya gelecek kablo o kadar uzun sürmez diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-190FFD898 -- 9 Temmuz 2018; 22:35:41 >
  • Bende aynı durumdayım. Bina 2 senedir bekliyor. Genel müdürlüğün projeye onay vermesi gerekiyormuş.
  • Yandaki apartmanın ankastre kutusundan internet çektirebilirsiniz ilçe müdürlüğü ile görüşün
  • genel müdürlüğe gidip dilekçe vericeksiniz ondan sonra kafaları ne zaman eserse gelip altyapıyı kurup gidicekler şansınıza 6 ayda olabilir 1 senede
  • Twitterdan telekom ceosuna ve destek sayfasina yazdim telefonumu aldilar iletisime gececez dediler bi beklentim yok ama bakalım
  • Aradılar bugün diyorlarki binanızin plani icin ayrilmis bir butcemiz yok ama arkadaslar gelip binayi kontrol edecekler ve yatirim sartlarina uyuyorsa altyapi olusturacaklar. Bu ne bicim bi is kardesim resmen size ayricak paramiz yok diyor bi is falan yapacaklarida yok 2018 de internet caginda dunyadan bi haber yasamaya devam edicez galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.