Bildirim
internet bağlantısı bazen çooookk yavaşlıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bendede aynısı oluyordu taaki düne kadar.AVG 7.0 indirdim,ewido security die bişey daha kurdum(ilacını atman gerekio) ve bilgisayar eski haline döndü.Efsane geri dündü! -
quote:
Orjinalden alıntı: wribro
ya beyler bende 256 adsl bağlantı var ama bazen çok yavaşlıyor download ların hızı çok düşüyor. xp kullanıyorum ağ bağlantılarını etkisizleştirip tekrar devreye sokuyorum bağlantı tekrar eski hızına dönüyor ama bir süre sonra tekrar bağlantı hızı düşüyor.
çözüm öneriliriniz nedir bu konuda?
Hızın düüşmesi bağlatıdaki tıkanıklıktan oluyo yani aşırı yyüklenmeden kaynaklanıyo olabilir -
5kya düştüm buara telekom naaapıııııyonnnnnnnn
256knızıda..... -
ben de en iyi bağlantı hızı 12kb en düşük bağlantı hızı 3-5 kb anlamadım virüs programları yok sp1 veya sp2 yok sistemi buğünn kurdum ama hala çok yavaş
256k kullanıyorum
BURSA -
ama beyler bu hatla ilgili bi problemmiş gibi durmuyo sanki bişeyler bağlantıyı yavaşlatıyor gibi forumlarda mblast.exe nin yavaşlattığını duydum acaba böyle bişey sorun oluşturuyor olabilir mi? -
bende de aynı sorun var adsl yi bu ay aldım.hız testi yapıyorum max 180kbps yaptm
beu nedir yaa.bi de 512 olcakmış önce 256 yı düzgün yapsalar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X