Şimdi Ara

internet bağlantısı var ama yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ustalar öncelikle bu 5 6 senelik bilgisayar tamircilik hayatımda ilk dafa gör düm kendi bilgisayarımda yaşıyorum bu sorunu

özetleyerek anlatıcam

şuan 64 xp kullanıyorum ve modemde internet bağlantısı var ve başka bir bilgisayrlada modeme bağlandığımda internet var ancak kendi bilgisayarımdan internete giremiyorum aynı anda he iki bilgisyar bağlantısıyla alakası yok çünkü aynı anda ikisindede internet olduğu oluyor arada bir kesinti ve tek başına da modeme bağlıyken sürekli kesilmele yapıyor.kesilmeler bir bilgisayara mahsus.

• Msn i açmaya çalışın net yokken açamadıgında ise sorun gider ve onar war ben öyle düzelttim.
  • deneyeceğim
  • hocam denedim ancak msnyi kapatmıyor web sitelerinde sayfa görüntülenemiyor diyor
  • Ağ bağdaştırıcının ip ayarları ve dns ayarları düzgün mü?

Modemden çıkan kabloların yerini değiştir.
  • msdosa ipconfig all yazıp resmi eklermisin dns ile bir sorun var galiba. yada host dosyasını var windowsun içince bunda bir kitlenme yada bozulma sorunu varsa gidemezsin nete
  • Modem kullanıcı adı(ttnet)şifre yanlış olabilir.
    Kablolarda eziklik olabilir.
    Başka bir modemle dene hatta sinyal geliomu kntrol et.ag bagdaştırıcı sürücünü kaldır.tekrar kur.
    En son çare format:)
  • tcp-ip konfigurayonunu resetle tcp-ip fix diye aratırsan nette bi dolu var tabi işletim sistemine göre norton yada benzeri bir şey ve firewall varsa kaldır hepsini.
  • geç cevap oldu kusura bakmayın

öncelikle kablolar kontrol edildi ezik yok modemdeki port değiştirlip denendi sonuç negatif

open dns kullanıyorum ancak otamatiğe aldığım zamanda bu problemi yapıyor.

modem değiştirilip denen di sonuç yine aynı
  • Ethernet driverinin güncel sürümünü yükleyiniz. Anakartınızın internet sayfasında bulabilirsiniz.
  • Yeni mi başladı? Bana da driver sounu gibi geldi. Gerçi tamirden anlıyormuşsun.
  • Driverde da denendi en güncel sürüm yüklü
  • Driver guncelde dogru olan mi?
    Ethernet chipsetine bak. ona gore netten arastir. bazi zaman uretici linkinde hatta cd sinde bile yanlis olabiliyor
  • driverın doğru olduğundan %100 eminim
  • En güzeli SİSTEM GERİ YÜKLEME yap... Kesin düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.