Merhaba, yaklaşık olarak 1 haftadır internet bağlantımla ilgili sorun yasıyorum. Internetim düzenli olarak aksam 6-8 arası kopuyor ve ertesi gün öğlen saatlerine kadar geri gelmiyor... kısaca gün içinde 7-8 saat internetim var kalan sürede internet bağlantım yok... sorun yasadıgım sure içinde dls ısığı tamamen sönüyor (yanıp sonme olmuyor).... bikac kez smile musteri hizmetlerini aradım ve sorunun kendilerinden değil santralden kaynaklandıgını ve arıza raporu bıraktıklarını sölediler... bugün tekrar aradığımda santralden kaynaklanan bölgesel bi sorun olduğunu sorunun nezaman cözüleceği ile bir bilgiye sahip olmadıklarını söylediler. Bende madem sorun telefon hattından diyerek turktelekom musteri hizmetlerini aradım, onlarda internetle ilgili sorunlara bakmadıklarını internet servis saglıyıcımı aramam gerektigini sölediler. Derdimi anlatana kadar bin takla attıktan sonra bağcılar turk telekomun numarasını aldım ki aradığımda cevap veren yok...
Şimdi arkadaşlar bu sorunu cözmek için önerebilecegin birsey varmı? yada kocasinan/bahcelievler bölgesinde olup benzer bir sorun yasan varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme