Şimdi Ara

İnternet bağlatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet bağlatmak istiyorum.Smile ADSL nasıl kullanımı veya TTNET tarifeleri hakkında bilgi almak istiyorum

• kendi sitelerine bak,orada ayrıntılı şekilde kampanyaları fln herşeyi bulursun
  • Smile ADSL ücretsiz modem veriyoo ve kaplosuz Tarifeleri TTnet ile aynı sanıyorum. Fakat benim Smile ADSL hakkında şüphelerim var. Yani Sonuçta yeni bir firma. Ayrıca türk telekom oturmaya başladı yani Özelleştikten sonra daha iyi hizmet vermeye başladı üstelik hemen aynı gün içerisinde bağlıyolar.
    Ben smile kullanıcısı degilim ama sana TTnet öneririm. 7/24 online açık internet.
    Tarifelere gelince sitelerinde bulabilirsin. Ben 4 gb limitli TTnet ADSL kullanıcısıyım. Her işimi yapıyorum. İstedigimi indiriyorum ve daha hiç kotayı geçmedim. (eskiden 3 GB limitliydi) yine limiti geçmedim. Aylık 29 YTL ve öneririm. Hızına gelince 1024 Mhz
    limitsizler de var mesela ayda 49 YTL ye 256 Mhz sınırsız ama yavaş olur. Hızlı olması için +100 YTL ödemen gerekiyo limitsizde vs. vs. ForEver TTnet

• BENCEDE TT NET .. AMA YAZA DOGRU DAHA MANYAK SÜPRİZLER YAPACAKLAR BENCE TT NET... ADETLERİ ÖYLE YAZ SONUNUNDA ÇILGINLIK EDERLER... 256 K CILARA SÜPRİZİ VARMIS YANLIS HATIRLAMIYORSAM ... 512 K OLACAKLARMIS KISMETSE....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hackercesur
    Smile ADSL ücretsiz modem veriyoo ve kaplosuz Tarifeleri TTnet ile aynı sanıyorum. Fakat benim Smile ADSL hakkında şüphelerim var. Yani Sonuçta yeni bir firma. Ayrıca türk telekom oturmaya başladı yani Özelleştikten sonra daha iyi hizmet vermeye başladı üstelik hemen aynı gün içerisinde bağlıyolar.
    Ben smile kullanıcısı degilim ama sana TTnet öneririm. 7/24 online açık internet.
    Tarifelere gelince sitelerinde bulabilirsin. Ben 4 gb limitli TTnet ADSL kullanıcısıyım. Her işimi yapıyorum. İstedigimi indiriyorum ve daha hiç kotayı geçmedim. (eskiden 3 GB limitliydi) yine limiti geçmedim. Aylık 29 YTL ve öneririm. Hızına gelince 1024 Mhz
    limitsizler de var mesela ayda 49 YTL ye 256 Mhz sınırsız ama yavaş olur. hızlı olması için +100 YTL ödemen gerekiyo limitsizde vs. vs. ForEver TTnet

Network erişim hızını işlemci clocktime'ıyla karıştırmanız hoş olmuş. Network erişim hızları bit olarak ifade edilir ve bu birimin 1/8'i kadar bir hız sağlar. 29 ytl'lik tarifenin hızı 1024 kbps'dir. Yani 1 Mbps. 1024/8=128 kb/s'lik erişim hızı sağlar. ADSL'in yapısı gereği kayıplarla maksimum 108 kb/s erişim hızı sunar. 256 kbps'lik erşim hızı da 256/8=32 kb/s kapasiteye sahiptir ve kayıplarla ADSL'de maksimum 27 kb/s görülür.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalinden alıntı: hackercesur
    Smile ADSL ücretsiz modem veriyoo ve kaplosuz Tarifeleri TTnet ile aynı sanıyorum. Fakat benim Smile ADSL hakkında şüphelerim var. Yani Sonuçta yeni bir firma. Ayrıca türk telekom oturmaya başladı yani Özelleştikten sonra daha iyi hizmet vermeye başladı üstelik hemen aynı gün içerisinde bağlıyolar.
    limitsizler de var mesela ayda 49 YTL ye 256 Mhz sınırsız ama yavaş olur. hızlı olması için +100 YTL ödemen gerekiyo limitsizde vs. vs. ForEver TTnet

Network erişim hızını işlemci clocktime'ıyla karıştırmanız hoş olmuş. Network erişim hızları bit olarak ifade edilir ve bu birimin 1/8'i kadar bir hız sağlar. 29 ytl'lik tarifenin hızı 1024 kbps'dir. Yani 1 Mbps. 1024/8=128 kb/s'lik erişim hızı sağlar. ADSL'in yapısı gereği kayıplarla maksimum 108 kb/s erişim hızı sunar. 256 kbps'lik erşim hızı da 256/8=32 kb/s kapasiteye sahiptir ve kayıplarla ADSL'de maksimum 27 kb/s görülür.

naptın abi sen ya

• umarım yanlış hatırlamıyorumdur adres defterine ...ama daha önce sen direk bölücüden çıkar kabloyu tel ve modeme tek tak ..devam ediyorum adres defterine yanlış hatırlamıyorsam gerçi kitapcıktada yazar 192.168.1.1 yaz enter de karşına gelen kutuya alt ve üste admin ve enter sana şifre ve kullanıcı adı soracak belgede yazar ad kısmının sonuna @ttnet koymayı unutma ve ayarları kaydet i tıkla ve aşşagıda baglanı görmelisin tıkla bukadar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ttnet kullanıyodum yaklasık 1 sene once . sonra kapattırdım baktım olmadı şimdi smile adsl aldım 2 ay falan oldu cok memnunm. hızı da cok iyi. hatta ttnet den fazla diyebbilirim 130 lara dayanıyo bazen.smile cok avantajlı tavsiye ederim.bide ileride cok avantajlı kampanyaları falan olacakmıs kullanıcılarına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551
    naptın abi sen ya

N'apmışım?
  • smile adsl alıp kullanan varmı ttnet gbi verim alına biliyor mu?
  • tlekom sitesinden tarifeler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.