Merhaba arkadaşlar; Uzun bir süredir interneti yasal olmasada arkadaşlar ile beraber kullanıyorduk.Şimdi eve internet bağlatmak istiyorum.İnterneti ekseriyetle CS oynamak :) , haber,forum sitelerini arada yuutubta müzük dinlemek için kullanıyorum...Bana önerebileceğiniz internet tarifeleri var mı? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ferhathan
Merhaba arkadaşlar; Uzun bir süredir interneti yasal olmasada arkadaşlar ile beraber kullanıyorduk.Şimdi eve internet bağlatmak istiyorum.İnterneti ekseriyetle CS oynamak :) , haber,forum sitelerini arada yuutubta müzük dinlemek için kullanıyorum...Bana önerebileceğiniz internet tarifeleri var mı? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...
bulunduğum yerde fiber altyapı var,telekomun sitesinden baktım fibernete uygun... Boluda ikamet ediyorum.49 tl ye demişsiniz ben bulumadım telekomun sitesinden bu tarifeyi.link verebilir misiniz ?
youtube online oyun filansa sınırsız alacaksın kardeşim superonline varsa apartmanında al kurtul hiç uğraşma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme