Şimdi Ara

İnternet bir süre sonra kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açıyorum önce herşey normal gözüküyor ama belli bir süre sonra internet kesiliyor ancak bilgisayarı yeniden açınca geliyor oyun falan oynarken oluyor internete girince kesilme süresi uzuyor ama yine belli bir süre sonra kesiliyor her yeri araştırdım çözümü bulamadım yardım edebilirseniz sevinirim.

• modemine res at , düzelmezse internet bağlantını TCP/IP kontrol et

kablolarda bir temassızlık olabilir

yada modemin software güncellemesi yapılabilir.

Dene sıra ile
  • Modeme reset atamıyorum TCP/IP den reset atabiliyorum nereden güncelleyeceğim bir kabloyu bir degistireyim ama düzeliceni sanmıyorum bu arada cmd ye girip ipconfig / release yapınca hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft111 -- 18 Eylül 2009; 16:31:20 >
  • hangi internet hizmetyini kullanıyorsun oranın müşteri hizmetlerini ara
  • Splitter aparatını kontro et veya değiştir.
  • slm ben de bu sorunu yaşıyordum, ama deneme yanılma yoluyla çözdüm. en son yüklediğin programlara dikkat et. ben orbit diye video indirme programı kurmuştum. sorun ondanmış, o programı kaldırır kaldırmaz sorun çözüldü. ii geceler...
  • ramazan arkadaşımızın dediği gibi ise yani son zamanlarda durduk yere veya bir program yükledin ve ondan olabilme ihtimali varsa kaldır yada sistem geri yüklemesi yap.
    kabloları kontrol etmekte fayda var
    sistem tepsisinde küçük ağ simgesinin üzerinde ünlem işareti çıkıyorsa bazen, bu durumda elle ip var sonra tekrar otomatik yap düzelir.
    kesinti bilgisayarını tekrar açınca her seferinde geliyorsa bu hizmet sağlayıcısından (ttnet) dolayı değildir.
    kablosuz internet kullanıyorsan şifre koy(zaten varsa değiştir).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.